Jump to content

Mini Saksasta


Guest pehe

Recommended Posts

Eli meinasin lähteä Miniä tuolta hakemaan ja ajattelin kysäistä vähän neuvoja.

Mitkä paikat on syytä katsoa huolella ministä, eli onko jotain paikkoja jotka lähtevät helposti ruostumaan jne.

Mitään en oikein mineistä tiedä, mutta aina olen semmoisen halunnut ja nyt meinsin sen ostaa tai muuten jää ostamatta. Eli kaikki vinkit ovat tervetulleita.

Link to comment
Share on other sites

Guest jiikoo

Ostin tuossa vähän aikaa sitten play.com:ista DVD:n "The Marvellous Mini" ( http://play.com/play247.asp?page=title& ... 57&c=&g=72 ). Siinä ostivat vanhan Minin. Budjetti oli, että auto+kunnostus hyvännäköiseksi piti saada noin tuhannella punnalla. Tarkoitus oli saada auto näyttämään lähes näyttelypeliä, joihin on panostettu vuosien työ, käyttäen aikaa&rahaa todella vähän. Lopputulos oli varsin mallikas. Ja budjetti ylittyi vain hieman.

 

Tuossa videossa kerrotaan juuri noista ruostumispaikoista ja muistakin kohteista joihin kannattaa kiinnittää huomiota.

 

Itse en luottanut omaan ammattitaitoon autoni ostovaiheessa. Hain mobile.de :stä listan mahdollisimman vähän ajetuista (kuitenkin yli 6000km, koska pelkäsin, että auto verotetaan uutena) autoista viimeisimmiltä vuosilta ja SportPack -varustuksella. Valitsin autoja vm. 1998-2000 ja annoin listan kiinnostavuusjärjestyksessä http://www.paradisecars.com/ :lle (jonka asiantuntemus on varmasti parempi kuin omani, koska en ollut koskaan ostanut autoa) ja tarkastuksen&valinnan jälkeen tuotatutin auton Suomeen, huoltoineen, rekisteröintikatsastuksineen jne.

 

Periaatteessa tuon ostamani DVD:n pohjalta ja nyt auton noin 9kk omistaneena, uskoisin jo tietäväni sen verran, että voisin käydä vaikka itsekin ostamassa auton. Mutta nyt sille ei ole enää tarvetta.

 

Omalla kotisivullani ( http://www.kolumbus.fi/marko.heiskanen/mini/ ) lisää tietoja autostani ja sen hankinnasta. Tavoitteena on ajaa autolla suurinpiirtein eläkeikään asti... ;-p

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...