Jump to content

mini talvikäytös


Guest unnamed
 Share

Recommended Posts

Guest leeharvey

Kyllä Minillä pärjää, kun on paljon päällä ja hengitää vain sisään päin. Ei siellä sen kylmempää ole kuin ulkona.

Link to comment
Share on other sites

Guest sakke

Joo! Kantsii kokeilla. Se on kivaa.

 

Kun peli on kunnossa niin ei siellä kylmä tule. Lukon kandee rasvata ja tiivisteet vetää silikonilla.

 

Lämmitettävä tuulilasi on kyllä hyvä ja suositeltava talvivaruste, se helpottaa elämää kovasti.

Link to comment
Share on other sites

Guest ominio

Ongelman ydin on huono tuuletus. Lisää puhallusta ja vanha ilma takanurkista pois, niin ei mitään.Kaikillahan tuntuu koneet käyvän kuumina, että ei sen puoleen pitäisi olla mitään. Kyllä pärjää talvellakin. Lähtee käyntiin jos kunnossa. Muistan joskus 70-80 luvun vaihteessa Rukalla oli 39 celsiusta ja Mini oli ainut joka lähti napista. Starttikaapelit oli varalla vain muiden auttamiseksi.Öljynä oli kylläkin muistaakseni uutuus Mobil SHC tai jotain.Ajossa kaasari vain jäätyi, mutta kierroksilla toimi.

Link to comment
Share on other sites

Guest rampe_58

Rampe ajeli -70 luvulla kesät ja talvet. Auto on kulmä, mutta sen aikaiset autot olivat kaikki vetoisia ja kylmiä. Ajossa Mini on LOISTAVA. Sopivan pitävät renkaat ja riittävästi voimaa, niin ajo on yksinkertaista. Vaihe yksi käännetään etupyörät siihen suuntaan, johon halutaan mennä. Vaihe kaksi painetaan kaasua. Mitä enemmän pitoa ja voimaa on, sen hauskempaa. Kylmäkäynnistyvyys on hyvä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kunhan ei aja vauhdilla matalan näköseen, mutta silti liian syvään lumeen. Menee kun kelkka ja pyörien alle jää 10 cm snögöö -> lapiohommia ja/tai hinausta.

 

Jos joku väitti että mini on kylmä auto, niin kyllä sen kanssa saa hienkin valumaan kovemmallakin pakkasella :)

Link to comment
Share on other sites

Guest niemikko

sopiiko miniin alle 145/80r12 renkaat jäi vaan mikrasta ja on vain pari sataa kilsaa ajetut nastarenkaat siis uudet....(auto meni rikki)

tiedän että 145/70r12 sopii mutta on siinä pieni ero mutta hyvin pieni niin ja renkaat ois myynnissä vanteet on kyllä 4*100 jaolla että ei oikee mutta lähelle. kysellä voi mikko.o.nieminen@luukku.com

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...