Jump to content

ritilät konepeltiin?


Guest janecky
 Share

Recommended Posts

Guest janecky

onko kenelläkään kokemuksia konepellin ritilöistä? muutamissa kuvissa olen nähnyt esim. rs turbo escortin ritilät laitettuna miniin ja jotkut ovat kommentoineet että se ei kannata kun lämpö nousee että konehuoneeseen tulisi ylipaine ja ilma ei menise syylärin läpi? onko mielipiteitä?

Link to comment
Share on other sites

Guest morris66

ylipaine kuulostaa kyllä huuhaalta. Meneehän sinne ilmaa kokoajan roppakaupalla maskin ritilöiden läpi ja eihän yläosa konehuoneesta ole mitenkään suljettu. Puhun nyt mineistä joissa syyläri on sivulla, uudemmissahan se on edessä...

Link to comment
Share on other sites

Guest janecky

kiitos mielipiteestä. sitä juttua minäkin ihmettelin varsinkin kun miniin myydään englannissa valmiita konepeltejä jossa on jos minkä näköisiä/kokosia ritilöitä ja reikiä. eli ei kannata uskoa kaikkea mitä netistä lukee. olin yhdellä englantilaisella mini keskustelu palstalla jossa aiheesta keskusteltiin. kävi mielessä tehdä miniin lasikuidusta konepeitto niin siihen voisi ritilät laittaa.

Link to comment
Share on other sites

Guest niemikko

Niin vaikuttaahan se kun ilma pääsee ritilöistä helpommin pois kun että menisi syylärin läpi sivulta mutta kyllähän se taas jäähdyttää kantta taas kun on ritilät ja onhan syylärille oma ropelli.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...