Jump to content

Mistä saa ostettua maaleja?


Guest jiikoo
 Share

Recommended Posts

Guest jiikoo

Tarvitsisin näin aluksi maalipinnassa olevien pienten rokamien (nastojen/kivien aiheuttamien) korjaukseen jonkun sopivan setin. Huoltorep, Bilia ja Laakkonen tarjosivat ei-oota. Auton värit ovat BLVC 1216 (British Racing Green 2) ja BLVC 1218 (White Diamond 2).

 

Muutenkin olisi kiva tietää tapa, jolla saa siisteimmin korjattua tuollaisia pieniä kohteita.

 

Lisäksi tarvitsen tietoa, onko mahdollisesti normaalin ruostesuojauksen lisäksi muita muistettavia kohteita, joita kannattaa suojata ja millä. Autoni on ruosteeton vm. 98 Rover Mini, joka on ollut ennen Suomeen tuontia yli 2 vuotta näyteikkunan koristeena. Ajettu tällähetkellä alle 17tkm ja tarkoitus on ajaa auto ns. loppuun. Elikkäs tavoite olisi päästellä tällä pari sataa tuhatta km seuraavien 15-20 vuoden aikana. Eli auton säilytysvinkit ovat jo siksikin tärkeitä, koska tarkoitus olisi minimoida auton lahoamista jo etukäteen, kun en halua tämän (vielä) muuttuvan harrastukseksi, vaan auto on tarkoitettu arkiajoon.

 

Kiitos vinkeistä.

Link to comment
Share on other sites

Guest jiikoo

Löysin oikeaa vihreää ja valkoista väriä HL-Automaalit -liikkeestä. Noihin muihin kysymyksiin otan vinkkejä kiitollisena edelleen vastaan...

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...