Jump to content

PitkäReissu


Guest sabog27
 Share

Recommended Posts

Guest sabog27

Moi,

 

Kuinka pitkiä reissuja olette tehneet minillänne?

 

Pisin reissu jonka olen tehnyt

pari viikkoa sitten oli Helsinki-Tampere-Helsinki joka meni ihan kivuttomasti.

Ajan myös lähes päivittäin

 

 

Olis tarkoitus mennä Via Baltica josta Puolan kautta Tanskaan ja sieltä Ruotsiin mistä sitten helsinkiin, onks huono ajatus?

 

Mitä varaosia kannattaa ottaa mukaan.

 

T.Marek

Link to comment
Share on other sites

Guest eero

Viime kesänä tuli 16000 km ja ainoa mitä piti korjata oli tyhjentyvä bensatankki. Kovin pitkiä keikkoja ei tullut, pisimpinä Oulu-Helsinki-Oulu pari kertaa.

 

Eero

Link to comment
Share on other sites

Guest ominio

Takavuosina tuli reissattua Minillä useastikin pohjoisessa. Väli Viitasaari-Nordkap ja takaisin kahdesti. Sitten ei voi olla mainitsematta myöskään matkoja keskieurooppaan, laivalla tietysti Travemundeen, mutta Saksan läpi Geneveen Sveitsiin. Kilometrejä ei viitsinyt edes laskea. Nämä siis 70- mallisella tonnisella. Vuosikymmen oli kuitenkin 80 luku.Kokemuksesta voin sanoa ettei mitään mukana kuljetettavia varaosia tarvitse itseasiassa koskaan.Joku paikka voi hajota, mutta se on sen ajan murhe sitten. Työkalut on tärkeitä. Lyhyt lista osista: Kannentiiviste,jakajankansi ja kärjet,bensapumppu,kaasuvaijeri laturin hihna,bensaletkua ja sähköjohtoa,erkkaria,rautalankaa, ei muuta.

Link to comment
Share on other sites

Guest ominio

Mitä ihmeellisimpiä vikoja kyllä meillekin ilmaantui. Mutta Mini on niin pieni auto, ettei kovin isoja vikoja voi tulla. Muuten aika hankala Saksassa välitöntä apua Minin käyntiongelmiin yms. vikoihin on saada. Spesialistipaikat on harvassa joten hyvä miniharrastajaverkosto on kullanarvoinen joka maassa. Pohjois Norjassa muuten oli runsas Minikanta 70-80 lukujen vaihteessa ja apua sai vaikka joka pikkukylässä jos tarvitsi. Ne ajat lienee eletty, kuten Suomessakin, joten omat asentajantaidot on tarpeen. Hyvää Minikesää kaikille!

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...