Jump to content

Mikä vikana


Guest kane

Recommended Posts

Guest kane

tuli tässä hankittua -77 mini ja aikani ajeltuani kuskin puoleinen takarengas rupesi hinkkaamaan loka suojaa huomasin siinä se vääntösauva vai mikä hän lienee nimeltään oli päässyt hyppäämään pois paikoilta sieltä tapin päästä olisiko syytä etsiä jotain vikaa miksi pääsi pois paikaltaan vai oliko se vaan huonoa tuuri ja iskarit oli juuri vaihdettu uusiin.

Link to comment
Share on other sites

Guest niemikko

Ei sen pitäisi päästä sieltä pois jos kaikki on kunnossa. jos iskari on ollut pois sitten ehkä mutta kyllä se pitäis heti huomata ennen ajoa katso että onko siinä alumiini tangossa se ns.pallo päässä vai irtosiko se siitä väliltä? ja ettei tukivarsi ole viottunut siis haljennut se kuulan kolo sen pitäisi olla kumilla suojattu ja rasvassa. Jos siellä on säädettävät ne tangot kumielementin (oletan että on kuiva jousitus) ja kuulan välissä ja on laskettu matalaksi niin sitten voi olla mahdollista että on mahtunut pois. mutta jos takakelkka ei ole revennyt ja muutkin on kunnossa niin se voi olla muljahtanut siinä iskarien vaihdossa pois mutta on kantanut siellä jotain muuta vasten sen aikaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest kane

jep en löytänyt mitään vikaa eli ilmeisesti päässyt irti kun vaihdoin iskarit.käykö tuo säädettävä tanko sinne suoraan ja onko siitä oikeesti hyötyäkin tavallisessa ajossa.

Link to comment
Share on other sites

Guest niemikko

muutakun heittää sen alumiini kartion tilalle, ei vaikuta kun korkeus säätöön saa ruuvista lisää on ehdoton isoilla pyörillä. Mutta jos on muuten hyvä korkeus niin ei tarvi. Ne pallot ovat varmaankin hyvä vaihtaa sit uusiin kun on muutakin irti ettei hinkkaa paikkoja vituiksi ja rupea nariseen.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...