Jump to content

Kärjetön sytytys?


Guest koa
 Share

Recommended Posts

Mites se on nyt tän kärjettömän sytkyn kanssa? Markkinoilla on tarjolla Piranhaa + muita, mutta saako siinä rahoille vastinetta? Eli jos jollain on kokemusta niin mielelläni näkisin sen. Sujuiko asennus ongelmitta? Onko toiminut kanssa? Entäs, vähentyikö huollon tarve? Vaikuttiko tehoihin? Kaikenlainen palaute olisi tervetullutta.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest markolassila

Ei oo ollu mitään valittamista kärjettömässä. Eipä juuri tarttte paljon säädellä kun on kerran laittanu kohilleen, ei muutu arvot. Jakajakin voi olla aika kulunu ja silti toimii.

Kyllä se kärjetönkin on hyvä mutta vaatiin säännöllisin väliajoin säätämistä. Itse laitoin kärjettömän systeemin huolettomuuden takia enkä ole katunut. Minitronista löytyy esim. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest minsku

laitoitko kärjettömän sytytyksen? Mistä ja mihin hintaan sait? oliko ongelmia asennuksessa? juuri samaa ongelmaa ratkomassa Kärjetön vai tavallinen...

Link to comment
Share on other sites

Guest koa

En valitettavasti ole vielä ehtinyt hommata kärjetöntä sytkyä, koska muita murheita auton kanssa on riittänyt. Minitronista olen ajatellut moisen vempaimen hankkia ja samalla kysellä hieman asennuksesta.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
 Share

×
×
  • Create New...