Jump to content

takakelkassa jotain vikaa


Guest teukka salama

Recommended Posts

Guest teukka salama

Onko hyviä neuvoja projektiin. Olisi aika vaihtaa vm.70 orkkiksen takakelkan kumitiivisteet. Ajan hammas ei ole ollut ystävällinen ja murtumia on havaittavissa. Epäilen mm. tätä syyksi siihen että takarenkaat ovat alkaneet kääntyä korin päältä katsottuna sisäänpäin. Tästä seurauksena takakumit ovat alkaneet kulua sisäpinnalta. Mikä muu voi olla syynä tähän vikaan. Eräs vanha rallikuski katsoi autoa ja ravisteli sitä puolelta toiselle ja sanoi, että ei kuulu mitään "kolinaa" joten ihan koko takakelkka ei olisi risana. Mutta apua ja neuvoja ottaisin mielelläni vastaan. Kiitos jo etukäteen.....:)

Link to comment
Share on other sites

Guest ministeri

Kelkka kyllä voi olla ruostunut niin pahasti että renkaat o kääntyny.Mutta jos ei kolise pahasti niin tukivarren laakerit voi olla lopussa.

Link to comment
Share on other sites

Guest niemikko

Tarkista ensin onko pultit katkennut tai kinnikkeet ns venähtänyt kelkan ulkoreunoista millä tukivarsi tulee kiinni ulkoreunasta kelkkaan. mulla oli pari pulttia poikki ja kelkkakin aika haperoa niin oli pyörät sisällä. vaihdoin kelkan ja akselitapit millä tukivarret on kiinni niin ei tarvitse levitys paloja enään kun pyörät tuli paikoilleen. veikkaisin kelkan vaihtoa, mikä on minissä aikasta yleistä... koska jos kiinnikekumit olisi mennyt kelkka tärisisi ja heiluisi mutta ei se pyöriä sisäänpäin kääntäisi.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...