Jump to content

Ongelma: Mikä osa kyseessä?


Guest idefix
 Share

Recommended Posts

Guest idefix

Viiden pisteen vihje:

Sijaitsee kaasarin ja imusarjan välissä.

 

Kolmen pisteen vihje:

muovinen korotepala jonka saa purettua osiin. Sisältää sähkökomponentteja.

 

Yhden pisteen vihje:

Sähköosat on jonkin sorttinen vastuslanka (anturi?) ja siihen kytketty musta mötikkä (rele?)

 

Mitkään Minin oppaat tai ohjekirjat (ei Haynesit eikä Minin alkuperäiste huolto-oppaat) kerro tästä osasta. Olen yrittänyt miettiä osan funktiota ja mietin että mistä sellaisen osan saa ja onko se tarpeellinen (vai onko se esim talvikäyttöön tarkoitettu jutska jutska)

 

Tietty osan hankintaa helpottaa kovasti jos tietäisi osan tarkoituksen.

 

Ide Fix

Link to comment
Share on other sites

Guest lupmanni

Oikea vastaus taas tähän on Kanada. Ja aivan oikeasti. Kylmiin maihin viedyissä autoissa tämä osa on ollut vakiona. Suomi tietysti kuuluu tunnetusti näihin maihin. Osa on kaasuttimen kurkun esilämmitin, joka kytkeytyy päälle jos lämpötila on alle + 4 astetta. Ei kuitenkaan juurikaan helpota kylmäkäynnistystä jos ei pidä virtaa päällä jonkin aikaa.Kytkeytyy pois aika nopeasti päältä ajossa.

Mahdollinen palonarka kohde jos vihreä johto osuu pakosarjaan, joskus olen nähnyt pari kolme tapausta, siis usean vuoden ajalta.

Uutta osaa löytyy minulta hyllystä ainakin Mk 1-2 malleihin. Puolitoista tuumaiseen sopivat näyttää olevan loppu, tarkistan.

Pitää siinä kaasarin ja imusarjan välissä olla jotain tämän paksuista, muuten ottaa vivut kiinni imusarjaan tai pultit ainakin jää pitkiksi.

 

Jouko Luhtasaari

Minipartti tmi

 

minipartti@luukku.com

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...