Jump to content

Vanteet


Guest ministeri

Recommended Posts

Aika sotku.. Minilite oli kuuskytluvun kisakäytössa magnesium versiona - siis huomaa kirjoitusasu. Sitten siitä tuli kopioita ja nimenkäyttö riitoja ja joku keksi laittaa nimeksi minilight, taisi olla MWS firma - lausunta säilyi lähes samana mutta erottuvuus oli selvä.. laatuerot ilmeiset. Kovin suuria painoeroja ei eri vanteilla ole.

Link to comment
Share on other sites

Eli nuo Minilitet on niitä parempilaatuisia ja Minilightit se kopioita?Ei taida olla enää magnesiumia.On vain näkyny pojilla tapaamisissa 14 tuumasia kisavanteita,jopa magnesium.Mutta ei ikinä muista mistä niitä hommannu.Mut ei taida olla Minin.Joo ainakin tuo MIDLAND WHEELS SUPPLIES tarjoaa pelkästään tota light versiota..

Link to comment
Share on other sites

niin, Miniliten silloinen omistaja kävi ankaaraakin tappelua tavaramerkkioikeuksistaan ja lopputulosta en tiedä. Minilight on siis aivan vaan tarra keskiokupissa; ei mitään tekemistä keveyden kanssa.. mitä nyt ovat alumiinia. Samaa noudattaa myös vääntö Superlite merkin tiimoilla.. alkuperäinen tuli ausseista ja tehdään niitä briteissäkin nyt, mutta.. en tiedä..Mutta onko kukaan muu sitä mieltä että 14 " on aivan liikaa.. 13" :setkaan ei ole mitenkään hyvät ajaa..Eikä tietääkseni noita isompia edes miniin saa..hulluudellakin on rajansa.

Link to comment
Share on other sites

Koska tämä keskustelujärjestelmä heittää pihalle muutamassa minuutissa, niin en kirjoita uudelleen. Eli lyhyesti:

paljon mielenkiintoisia linkkejä myös magnesoumvanteita myyvistä kaupoista ja vaikkapa eri vanteiden painotiedoista löytyy googlella hakusanoilla "minilite wheels".

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Vielä jokusia vuosia sitten sai kyllä aidot Magnesium Minilitet Englannista Miniin 10" tai 12":na. Mutta maksoivat ainakin 3 kertaa enemmän kuin alumiini vanteet.

Ostin vuonna -93 museoässään 4,5" x 10" Minilitet. Maksoivat silloin 4000markkaa.Laatu oli ykkösluokkaa

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Luo uusi...