Jump to content

minin virittäminen


Guest aku82
 Share

Recommended Posts

Täältä varmaan saa tietoa minin virittämisestä.OLen aloittelemassa mini projektia mistäköhän saisi helpoiten viritys palikoita ja muuta asiaan kuuluvaa??Kuinka kaikki luvat hommataan ja kuinka paljon joutuu tekemään muutos töitä kun laittaa turbon jne....Olisin kiitollinen jos joku asiantuntija viitsisi auttaa ongelmassani.Vastauksia voi myös laittaa suoraan aku82.salo@jippii.fi

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Vakiokoneiden virittämiseen ei tarvita mitään lupia. Jos vaihdat 1275 koneen tonnisen tilalle niin homma hoituu muutoskatsastuksella. Jarrut yms pitää olla 1275 malleista peräisin (levyt+rummut). Prosentteja tietenkin paukkuu mutta niiden kanssa selviää suht vähällä.

 

Minin ahtaminen menee muutoskatsastuksella kuten muutkin virityshommelit. Yleinen vaatimus lienee tehonmittauskuponki. Ahdettaessa vertailumallina on Cooper 1275 S (noin 75 hp) ja katsastuksessa sallitaan +20% tehoa yli tuon Cooperin arvon. Eli suomeksi 90 hp max. Jarruina Cooper S mallin 7,5" levyt (isommatkin teitenkin käy). ERA turbo ei ole kelvannut AKE:lle vertailumalliksi.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...