Jump to content

Kuvia minin sisustasta


Guest tsaarenm
 Share

Recommended Posts

Guest tsaarenm

Löytyisikö joltakin vm.70 vuoden ministä kuvia sisustasta(miltä sisätila on näyttänyt alunperin)Jos vaan löytisi hyvä linkki tai jos joku omistaisi hyviä kuvia mk3:sta. Onko mm.kyseisessä minimallissa ollut puhallus sivuikkunoihin?

Link to comment
Share on other sites

Eipä ole nyt juuri kuvia mulla, mutta jotenkin voin kuvailla.. Vinyylipäälliset penkeissä, yleensä mustat tai tummansiniset,valkoisissa autoissa joskus punaiset..tietysti vihreitä penkkejäkin on..raidat harvakseltaan kokoleveydeltä ja 1000 mineissä joskus vain keskellä penkkiä jatkuen etureunan yli.. ovipahvit saman värisiä. Katto verhoilu harmaan valkoinen vinyyli.. kojelaudassa mustat pystypahvit..pehmuste (musta) kojelaudan etureunassa..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Vieläkö jotain.Kysy vaan rohkeasti. Sivuikkunoihin ei ole puhallusta koska ei ole niitä säädettäviä suulakkeitakaan, jotka tulivat vakioiksi vasta v 76. Tilathan kyllä on jos haluaa laittaa, vasemalle tarvitaan myös pitkä kurkkuputki ja kerääjä maskin taakse. Oikealle riittää lyhyt pätkä, mutta siistin jos haluaa, tarvitaan tietysti kaikki himmelit ko. vuosimallista tai nuoremmasta.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
Guest lietsu

Tervehys!

Mini -79 takakontin sisustasta olis kyse. Onko ollut alkujaankaan verhoilua sekä onko akun päällä ollut mitään suojaa sekä kuinka se on kiinni?

Onko takakontti alkuperiltään korinvärinen kokonaan? Kuvia taikka tietoa kaivataan.

Link to comment
Share on other sites

Guest janecky

kannattaa surffata alfamerin sivuille tai soittaa kun siellä oli ainakin joskus yksi kirja joka oli tarkoitettu minin entisöijälle jossa oli tarkkoja väri kuvia ministä sisältä ja ulkoa.

Link to comment
Share on other sites

Löytyisköhän pikku zäkällä tuolta mitään takakontti kuvaa aiheesta:

 

http://www.miniguy.com/

 

eivät ehkä välttämättä ole alkuperäsiä tai niistä sitten kuitenkin puuttuu jotain.

 

Väittäsin että: ei oo verhoilua ainakaan seinissä tai takaluukussa, akun päällä on pahvinen kotelo remmillä kiinni ja kontti on kauttaaltaan korinvärinen, paitsi tietysti tankki ja se akun kansi mustia. Sitä en tiedä olisko sitten ollut jonkinlaista mattoa varapyörän ja akun päällä.

Link to comment
Share on other sites

Guest lietsu

Verhoilua ei ole takaluukun seinissä missään. Siihen tulokseen olen tullut. Akun päällä jokin kotelo. Lienekkö erilaisia vuosimallista riippuen? Vararengas kotelossa ilmeisesti ei ole mitenkään kiinni? Mielestäni on kuitenkin myynnisssä takakontin matto sekä pahvi, mutta onko lisävarusteena vai orkkis?

Link to comment
Share on other sites

Guest lietsu

Kysyin alfameriltä kirjoja, jossa olis kuvia ministä sisältä ja päältä. Kaikkiaan löytyi heiltä kirjoja 20 kappaletta, jossa oli kuvia ministä. Ei ollut yhtään kirjaa jossa olis ollut kaikki tarvittavat kuvat vaan olis pitänyt ostaa useampia. Pitäis käydä paikan päällä tutustumassa opuksiin.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...