Jump to content

Pissapojan paine


Guest saraa
 Share

Recommended Posts

Missä vika kun pissapojan kuskin puoleisen suikun paine katoaa. Oikea puoli jaksaa suihkia terhakkaasti, mutta harmittavasti kuskin puoli toimii muutaman kerran jälkeen olemattomasti. Onko sillä merkitystä, että säiliöstä tulevan letkun liitos on lähempänä oikealla? Roskaa ei ole, eikä letku puristuksissa.

Link to comment
Share on other sites

Guest ministeri

Onko suutin varmasti puhdas?Jos ottais irti ja puhaltas paineilmal?Jos pumppu on kunnossa niin kyllä se jaksaa pumpata,itellä on repsikan jalkatilassa säiliö ja hyvin jaksaa pumpata.Jos mahdollista niin kokeile toisella pumpulla tai osta uusi,kun ne aika halpojakin.

Link to comment
Share on other sites

Pumppu on kyllä kunnossa, sillä apukuskin puoli suihkii tarmokkaasti ja ajon alussa kuskinkin puoli, mut sitten hyytyy. Täytyy varmaan ottaa osiks ja puhdistaa oikein kunnolla.

Link to comment
Share on other sites

Taas riippuu aika paljon vuosimallista. On ollut monenlaisia suuttimia vuosien varrella ja eräs malli on helposti rikkoontuva eli suihkun reikä tai jopa kaksi on pallossa joka kääntyy ympäri ja jos ympäröivä muovi halkeaa, paine pääsee halkeamasta ohi. Vaihda sopiva suutin tai molemmat.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...