Jump to content

Vinkkiä pliis!


Guest minime

Recommended Posts

Morjensta kaikki!

 

Mulla on vm.97 cooperi ja tarvisisin hieman vinkkiä lämppärin suhteen...

Ongelmaksi muodostuu kosteilla ja kylmillä säillä sivuikkunoiden huurtuminen. En saa nimittäin ohjattua puhaltimen ilmaa niihin ollenkaan. Lämppärissä on kolme asentoa: jalat, tuulilasi ja mystinen O-symboli. Mitä kyseisen asennon pitäisi tehdä? Puhallin huutaa hoosiannaa, mutta ilmaa ei tule mistään ulos valitsimen ollessa O-asennossa...

Pitäisikö kojelaudan sivuilla olevista säädettävistä räppänöistä tulla tällöin ilmaa?

 

Kiitokset jo etukäteen...:-)

Link to comment
Share on other sites

Oho, hieman herkkä liipasin sormi...

 

Niin se kolmas asento lienee kiinni-asento eli ilmaa ei pitäiskään tulla lämppärin kautta edes ajoviimasta. Vipu liikuttaa ilma-aukon läppää, seuraa sen liikettä niin saat selville miten homma toimii.

 

Ja niistä kojetaulun päiden räppänöistä ainakin mulla tulee aina raitista ilmaa paitsi jos kääntää räppänän läpän kiinni.

Link to comment
Share on other sites

Guest ominio

Ei liity mitenkään lämppäriin.. On kaasarin kammion lämmitin.. Nurkissa olevista suulakkeista tulee aina kylmää ilmaa oli asento vivussa mikä vaan.Lisäkenno maskin taakse tai jonnekin ilmanottoputken välille antaisi vähän kuumaa apukuskin puolelle ja auttaisi muutenkin vähän yleisesti viihtyvyyteen talvella. Vasen puoli on ongelmallisempi. Oma pikku lisäkenno jonnekin sinnekin puolelle mutta menee jo rakenteluksi.Elikkä säädöt on ylös alas ja kiinni. Termostaatin vaihto 88-92 asteíseen auttaa huimasti.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...