Jump to content

ÄÄnieristys


Guest arsk
 Share

Recommended Posts

Millanen on esim. Minitronissa myytävänä oleva 6-osainen äänieristysmatto? Tekeekö sillä mitään? Vai kannattaako tehdä äänieristys "metritavarasta"?

 

Tuliseinä (rintapelti) polkimien ja lämppärin ja ratin akselin takana on aika hankalan näkönen paikka tilkitä. Olisko mitään vinkkiä kellään?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest ministeri

Itellä on ollu sellanen Englannista tilattuna ja kai äänet vissiin vähän pieneni,haittapuolena on kosteus mikä kerääntyy ja aika kauan kuivaa tuollainen matto.Jos haluaa hyvän niin ekana tilkkii hitsillä kaikki pienetkin reiät,kaasarille kotelo ja sitten maalaus ja ruostesuojaus kuntoon.Ja puhaltimella bitumimattoa lattiaan ja tulipeltiin.Tuollainen 3-4 millin matto taipuu tulipeltiinkin aika hyvin.Haittapuolena vain paino..Kiveniskumassakin tai vielä paremmin noise killeri hiljentää melua.Ja miksi oikeestaan Mini pitäs äänieristää..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Nyt kun vihdoin on Miniin saatu leima, on TODELLA aika keskittyä äänieristykseen. Motarilla meteli on lähinnä infernaalinen, puhelin on jokseenkin tarpeeton väline kun siitä ei mitään kuule kuitenkaan. Siis, mitä olette laittaneet lattiaan/tulipeltiin, että olette saaneet syyn ostaa Miniinne stereot?

Link to comment
Share on other sites

Guest levyjarrut

Jos stereoita pitää kuunnella ja puhelinta käyttää vaivattomasti ja nautinnollisesti moottoritienopeuksilla, niin ainoa konsti on vaihtaa automallia. Ministä ei nykypäivän mittapuilla saa mitenkään hiljaista. Joskus on yritetty !

Link to comment
Share on other sites

Guest mgbgt67

Tässä hyvä äänieriste,jos vielä myynnissä:

 

Myydään:

2.76:1 välitys

Kirjoittaja: 970s, 2005-07-26, 22:41:29

MPI Minin rataspari 2.76:1

h. 150 €

0400-434980

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...