Jump to content

Minin 10" ratavanteet


Guest o_mattila

Recommended Posts

Elikkäs tuli tuossa hankittua tuommoset vanteet ja sen jälkeen rupesin miettimään että saako näille vanteille renkaita mistään?

Rengaskoko saisi olla jotain 185/60 - 10!

Tuolta parista rengasliikkeestä kävin kyselemässä ja niillä oli tarjotain vain 165/60 - 10 jotka ovat liian kapeat näille vanteille.

Link to comment
Share on other sites

Kuinka monta tuumaa leveät ne on? Mini Worldissa muistaakseni ainakin yhdessä esitellyssä saksalaisessa Minissä oli 165/60-10 008 yokohamat pullautettu olikohan ne 7" revolutioneille.

Ei ne yhtään hassumman näköiset ollut.

Katukäyttöön leveämpiä kymppituumaisia kuin 165 ei ole kyllä silmään pistänyt.

Link to comment
Share on other sites

Elikkäs miten tuo "pullauttaminen" toimii? Ei ole ennen silmään tommonen sana pistänyt. Ja tosiaan vanteessa oli tämmöinen merkintä, 5x10x610 inset. Luku 10 ilmaisee vissiin vanteen kokoa mutta mites nuo muut luvut?

Link to comment
Share on other sites

pullauttaminen= maanläheinen sanonta joka tarkoittaa että 165 leveät renkaat voidaan ilmeisesti asentaa jopa 7 tuumaa leveille vanteille. Sanalla yritetään kuvata renkaiden ulkoista ilmettä joka muistuttaa jossain määrin donitsia. Mikäli haluat lisää tietoa sanasta pullauttaminen pyydän sinua ottamaan yhteyttä valehtelijoiden klubiin jonka osoitteen löydät Helsinginseudun puhelinluettelon keltaislta sivuilta (sivu 675)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Luo uusi...