Jump to content

Mitkä vanteet


Guest tsaarenm
 Share

Recommended Posts

Guest tsaarenm

Eli auto morris mini vm-70,mikä vanne ja rengas yhdistelmä menee suoraan alle ilman muutoksia lähinnä 12-tuumaisista,13-tuumainen ilmeisesti vaatii rälläkkää.

Minulla on 12-tuuman peltivanne 145 rengailla ja ne ahdistaa edestä ja takanakin on tilaa hyvin vähän

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mulla on 165/60 x 12" 5" GB vanteilla. Ainoa ongelma on ollut etulokasuojan etureuna johon rengas raskaalla kuormalla hipoi. Tosin ei enää kun leikkasin pyöränaukkoa suuremmaksi. Ekat renkaat samoilla vanteilla oli 145/70 eikä niiden kanssa ollut mitään ongelmaa. Takana ei pitäisi ottaa minnekään kiinni jos on leveät rummut eikä auto oli mikään supermatala.

 

Jukka

Link to comment
Share on other sites

Guest ministeri

Liittyen näihin vanteisiin niin saako minin vanteita yleensä eri ET:llä?Kun missään kuvastossa ei ole ikinä mainittu ja omissa vanteissanikaan ei ole ET:tä stanssattu,vaan on tyhjä paikka siinä.Kun eikös 12 ja 13 tuumasetkin pyöris paremmin pienemmällä ET:llä?Ja onko se huhupuhetta että jos laittaa 13 tuumaset niin pitäs vaihtaa uuden minin hammastanko/ohjausakseli?Kun tulee muuten kuulemma rasitusta?

Link to comment
Share on other sites

Guest morris66

ei kai siihen sportspack mallin hammasstangon vaihtoon ole muuta syytä kuin se että sillä pyörät menee ääriasennossaan vähemmän linkkuun , eli kääntösäde on pienempi ja näin pyörät ei hinkkaa sisälokareihin

Make

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...