Jump to content

90-99 vuosimallierot???


Guest harmato
 Share

Recommended Posts

Guest harmato

terve!

 

aikomukseni tuoda itselle tollanen tuore (vm. 90-99)versio ministä. Voisiko joku teistä mini-ammattilaisista laittaa viestiä, mitä merkittäviä eroja vuosimalleista löytyy?

Lähinnä kaikenlaiset tekniset erot sekä varusteluerot. Ja bonuksena voisi tietysti olla lisävarustetietojakin....

 

kiitoksia etukäteen

t: "toivottavasti tuleva ministi"

Link to comment
Share on other sites

Guest janneahvenainen

ainakin vuoden -96 ylöspäin on airbag, sekä -97 jossain malleissa on leveät kaaret sekä 13" vanteet... sekä noissa british open uusimmissa katto toimii sähköllä. itselläni käsitys että ruiskukoneita ja niissä automaattiryyppy siis uusmmissa. muutenhan olen ainakin saanut käsityksen että tekniikka suht. samanlainen? minulle ainakin tuli yllätyksenä tuo että ei ole jakopäänremmiä vaan se on ketju ja ns. ikuinen... eli ei huoli hihnanvaihdosta=)

Link to comment
Share on other sites

Guest harmato

löysin seuraavaa tietoa nimenomaan 97---> mallista.

Vakiovarusteina airbag,ajonestolaite kauko-ohjauksella. Teknisempiä parannuksia 1,3 kone 2-pisteruiskutuksella. Sytytys uusittu suorasytytysmalliseksi , jolloin jakaja poistettu koneen etuosasta ja saatu tilaa jäähdyttimelle , joka siirretty sivusta eteen. Tämän siirroksen sekä yksiosaisen lattiamaton avulla ilm. saatu sisämeteli hiljaisemmaksi kuin edeltäjissä. Myöskin airbagin myötä rattipylväs muokattu uuteen uskoon.

konevaihtoehtoja tasan yksi, 46kW (63hv). Malleina normaali ja cooper (olleet samanhintaiset). Cooper eroaa ilmeisesti vain katon ja konepellin raitojen värityksellä. Molempiin saatavissa lähes samat lisävarusteet , joita onkin suht paljon. Merkittävin optio oli SPORTS PACK- paketti joka piti sisällään 13" pyörät, kaarilevitykset,konin iskarit,lisävalot sekä muutaman lisämittarin. Muuten optioina oli nahkapenkkejä sekä sekalaista pikkusälää...

 

Olisiko jollain tietoja koskien noita 90-96 malleja???

miten eroavat 97:sta??

Kaikenlainen tieto tervetullutta.....

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...