Jump to content

Forumin toiminnasta


Guest ake71

Recommended Posts

Moi.

Olisin kysellyt eikö tätä forumia seurata vai eikö Mini harrastajat halua vain vastata kysymyksiin ja esim.osto ilmoituksiin??

Mielestäni muiden forumien toiminta on paljon aktiivisempaa joten pistetäänpä vauhtia tännekin koska onhan meitä Mini harrastajia tietääkseni aika paljon.

Link to comment
Share on other sites

Yksi syy tämän forumin vähäiseen käyttöön johtuu aivan varmasti siitä, että täällä ei voi pyöriä pelkkänä anonyyminä (kai?) Eli täytyy erikseen rekisteröityä, että pääsee edes viestejä lukemaan...

 

Miksi itseasiassa tämän forumin nimi on 'mini drivers club joensuu'? Mini Club Flying Finns:in saitin ylläpito ei ole jaksanut vääntää omaa foorumia? :)

Link to comment
Share on other sites

Ehkä toi rekisteröitymis pakko on ihan hyvä sillä jossakin forumeissa jossa voi olla anonyyminä niin siellä viestit ovat kaikkea muutakuin aiheeseen liittyviä.Tuohon nimi asiaan en puutu sen enempää mutta toivoisin uutena Mini-harrastajana että tämä forumi alkaisi toimia paremmin koska yleensä forumeista saa ihan hyviäkin vinkkejä.

Niin ja missä muualla saisikaan esim.osia myytyä kuin forumeissa.

Ilmoitelkaa jos Mineihin liittyviä forumeita on jossain muualla(Suomenkielisiä).

Link to comment
Share on other sites

Syy siihen, miksi tämän foorumin nimi on 'Mini Drivers Club Joensuu', on se, että tämä foorumi on Mini Drivers Club Joensuun nettisivuilla.

 

Ja Mini Club Flying Finns:n oman foorumin puuttuminen ei johdu niinkään ylläpidon jaksamisesta, vaan siitä että Mini Driver Club Joensuulla on olemassa hyvin toimiva foorumi, johon on myös suora linkki Mini Club Flying Finns:n kotisivuilta. Lisäksi Mini Drivers Club Joensuu on Mini Club Flying Finns:n paikallisosasto, joten en näe mitään hyötyä perustaa kilpailevaa foorumia tälle foorumille, joka jakaisi käyttäjäkunnan vielä pienemmäksi molemmille foorumeille. Kuitenkaan Suomessa ei riitä ministejä pitämään aktiivista keskustelua monelle eri foorumille, vaan näkisin, että yksi toimiva ja aktiivinen foorumi riittää Suomen mittakaavassa vallan mainiosti.

 

Sebastian Kulkula

MCFF:n kotisivujen ylläpito

Link to comment
Share on other sites

  • 2 kuukautta myöhemmin...
×
×
  • Luo uusi...