Jump to content

Ei mini mutta Morris kuitenkin


Guest pave

Recommended Posts

Tämähän on mini clubi, mutta olette varmasti tietäväisiä myös muistakin Morriksen malleista.

 

Teimme kaverin kanssa tässä löydön ja auto oli Morris 1100, eli sehän on se neliovinen "siipi" auto. Kyselisin että onko näitä kyseisiä autoja tuotu paljon suomeen, millä kone vaihtoehdoilla niitä on saanut ja miten on osien saatavuuden kanssa?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 kuukausi myöhemmin...

Mailerit olivat aikoinaan melko yleisiä, ei tosin Miniin verrattuna. Itsellä oli muutaman kesän ajossa MG 1300 ja oli tosi hyvä käteen. Suuri osa taitaa olla puhkiruostuneita mutta aina silloin tällöin noita näkee liikenteessä.

Link to comment
Share on other sites

Mulla oli Mailer liikenteessä vielä viime kesänä, nyt odottelee talvea ja museorekisteröintikuntoon laittamista. Onneksi hommaa ei pitäisi olla liikaa.

 

Harmittavan vähän tietoa näistä valitettavasti liikkuu.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 viikkoa myöhemmin...

Mikähän tuo olisi, riippunee toudella pitkälti kunnosta (metsälöytö/MR)?

 

Omaa yritin toissa kesänä rahapulassa myydä ~8500 mk leimattuna ja ajoneuvovero maksettuna kepön kautta, mutta ei pal soittoja tullut.

 

Ei näitä tosiaan ihan joka viikko vastaan tule..

Link to comment
Share on other sites

oho

 

tapasin Vantaalla (Rekolassa) toissa kesänä kaupan pihassa vanhemman miehen jolla oli reilusti alle 100000 km ajettu punainen Austin Mailer, taisi olla vm-66. Oli alkuperäisessä maalissaan, täysin ruosteeton ja maalipinnaltaan muutenkin muutamaa kivenhakkaamaa mukaanlukematta tosi hieno.

Kaveri ei ollut luopumassa autostaan.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Luo uusi...