Jump to content

Kokemuksia pakosarjoista ja -putkista?


Guest 1275gt

Recommended Posts

Guest 1275gt

Joudun todennäköisesti kesän kuluessa vaihtamaan pakoputken uuteen, samalla vaihtuisi myös valurautainen pakosarja "peltiseen". Haluaisin nyt saada tietoja/kokemuksia eri vaihtoehdoista asennus, toimivuus, melu, yms... Kone on 1330cc, 1xSU HIF 44, viritysasteeltaan mieto, rakentelussa ollut tavoitteena hyvä ajettavuus ja "kohtuullinen" taloudellisuus. Joten kertokaa kokemuksianne.

Link to comment
Share on other sites

Guest 970s

Itse olen suosinut Maniflow:n tekemiä peltisarjoja. Malli 3-2-1 eli LCB. Sopii kerralla paikoilleen eikä tarvitse väännellä. Putkistoksi kannattanee laittaa Minisparesin markkinoima RC 40.

 

Jukka

Link to comment
Share on other sites

Guest morris66

Autossani(1430) on Maniflown big bore LCB ja Sportexin 2" putkisto kahdella pöntöllä sivu ulostulolla.Asennus ja istuvuus oli molemmissa hyvä ja soundit on tosi miehekkäät.Virtaus ominaisuuksista en osaa sanoa,mutta perstuntumalta toimii tosi hyvin. Maniflowlla on käsittääkseni hyvä maine ja on vähän hinnakkaampi, Sportex taas on ns. budget putki. Minkäänlaisia kiinnike rautoja joilla kiinnität putken kumityynyihin ei sportexsissa ole, joten ne joutuu itse rakentelemaan.

Link to comment
Share on other sites

Guest 1275gt

Kiitoksia tiedoista. Eli tässäkin asiassa kannattaa suosia "vanhoja" hyväksi havaittuja tuotteita, tuppaavat vain nuo Maniflown tekemät olemaan aika hintavia. No ei auta muuta kuin säästää lisää tai hankkia "sponsori".

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...