Jump to content

Hydrolastic-Takakelkka


Guest rockboy ́79

Recommended Posts

Omistamani Vuoden 1965 Austin mini tarvitsisi ajan mittaan uuden takakelkan, hitsisaumaa alkaa jo olla pian riittämiin.Mallissahan on hydrolactic - jousitus, joten mitenkähän tuon mallin takakelkkoja on saatavilla? Olen vain törmännyt aina myynnissä oleviin kumijousitus - malleihin.Kelkka olisi tarpeellista jostain saada, sillä "Hydrolastic - jousitus, silta yli kuoppien" on mukavan pehmoinen jousitus, enkä kumijousitukseen alkaisi mielellään vaihtamaankaan.

Olisikohan tietoa/kokemusta aiheesta?

Link to comment
Share on other sites

Englantilaisten minilehtien mainoksia selaillessa on sattunut silmiin useammankin eri firman myynti-ilmoitus hydrolastic kelkasta. On tainnut olla vähän kalliimpi kuin kuivakelkka. Ei luulisi olevan ongelma hommata sellainen suomeen esim.jonkin suomalaisen Mini varaosa myyjän kautta.Käytettyä ehjää et varmaankaan löydä.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 viikkoa myöhemmin...
  • 9 kuukautta myöhemmin...

kyllä vaan on. Hydrolasticin kelkasta on helppo tehdä "kuiva" kelkka. Toisin päin vaikeampaa. Kelkat on muuten samanlaisia , mutta kumielementin ja hydrolastic "jousen kiinnitykset kelkan torneissa on erilaiset. Olen asiasta varma.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Luo uusi...