Jump to content

Kaasutin


Guest lr110

Recommended Posts

Guest lr110

Mulla on kaksi kaasaria pyörinyt nurkissa ja kysynkin, että voisiko niitä yhdessä tai yksittäin käyttää Minissä joko vakio tai virikaasareina? Kaasarit ovat Hitachi merkkisiä ja kyljessä numerot HJG38-11 4X01H. Kiitos avusta.

 

Matti

Link to comment
Share on other sites

Guest janne

Jos kaasarit on vaakaimuja ja mahtuvat minissa kaasareille varattuun tilaan, niin miksipä ei. Tietenkin kaasuttimien koko merkitsee jotain, mutta oletettavasti ne ainakin yhdessä käytettynä riittävät. Riippuu tietenkin koneesta johon olet niitä lyömässä kiinni.

 

Minissähän on nähty esim. 4 x Amalin kaasari Ardenin kannessa eli eikun kokeilemaan.

Link to comment
Share on other sites

Guest lr110

Joo, siis ne on sellaiset SU:n näköiset härvelit. Ajattelin, että jos joku vaikka tietäisi noiden numeroiden perusteella hieman enemmän noista. Kiitti kuitenkin.

 

Matti

Link to comment
Share on other sites

Vanha Datsun 1600 tai Honda Civic tulee ekana mieleen.

 

Noiden sovittaminen miniin voi olla ihan sikahauskaa ilman mitään taustatietoa ja -tukea joten itse en sekaantuisi. Miniin saa kuitenkin käytettyä kaasaria halvalla ja niiden kanssa on PALJON helpompaa.

 

Itsellä on Cooperissa läpihengittävä kansi 4 Amalilla ja ne ovat vekkulit säädettävät. Tietoa ei välttämättä ole saatavilla. Toimii kuitenkin kun ensin selvittää miten ne toimivat...

 

Jukka

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...
×
×
  • Create New...