Jump to content

Mini (hieno, heh... =)


Guest seppo

Recommended Posts

Guest seppo

Mielellään melko alkuperäinen. Tärkeintä olisi ruosteettomuus, koska ei ole hitsaus mahdollisuutta... Mitä lähempänä kuopiota, sen parempi näytön kannalta! Hinta voisi pyöriä siinä 10 tonnin kieppeillä. Yhteyden otot maililla, kolmivuorotyön takia. Esko.Karhunen@www.fi

Link to comment
Share on other sites

Guest tvannin

Tuolla Joensuun ja Kolin välillä on yksi mini joka on ihan kohtuuhyvässä kunnossa ja siinä on mm. levyjarrut, tuplakaasarit ja peltipakosarja. Se on sininen ja maalipinta on kohtuullisen hyvä. Ainut huono puoli siinä on että siinä on semmoiset levikkeet integroitu kylkiin. Eli niiden poistaminen vaatisi hiukan peltitöitä jos siitä haluaisi originaalin näköisen. Auto lähtee käyntiin (testattu viime keskiviikkona)mutta ei ole tänä kesänä katsastettu. Auton hinta on jossain 5-10 tmk välillä. Meiltä löytyy omistajan puhelinnumero jos haluat lisätietoa.

Link to comment
Share on other sites

Guest seppo

Minkähän laisesta peltiurakasta olisi kyse? Minulla ei nimittäin ole mahdollisuutta tehdä peltitöitä itse, eli ne pitäisi teettää. (=kallista)

Link to comment
Share on other sites

Guest tvannin

Hankala sanoa kun en tiedä miten ne levikeet on pellissä kiinni. Voi olla että siihen joutuis vaihtamaan koko etulokarit ja taakse sitten laittelemaan pellistä palat. Mutta voihan olla että homma on tehty nätisti ja riittää kun vain repii levikkeet irti, tasottelee aluetta hiukan ja laittaa uuden maalin päälle. Muuten auto oli ruosteeton eli muita peltihommia ei ole heti tiedossa.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...