Jump to content

Mini tonnien ulkonäkö


Guest morris66

Recommended Posts

Guest morris66

ahvenistolla Sport 2000 kisan yhteydessä ajetuissa Mini tonnien lähdöissä kinnittyi huomioni Minien öhöm.. kyseenalaiseen ulkonäköön. Useimmat kilpureista eivät todellakaan olleet kovinkaan edustavan näköisiä, tosin vauhtia tuntui löytyvän mukavasti. Olisko kuitenkin järkevää kiinnittää myös ajokkinsa ulkonäköön huomiota varsinkin nyt kun ajetaan Sport 2000:ten yhteydessä. Mielestäni Mini tonneja voisi jopa pitää jonkinlaisina "Historic" autoina joidenka ulkonäköä kilpailemisen ohella tulisi myös vaalia. Vai aiheuttaako vain "turhia?" lisäkustannuksia..... Mielestäni näyttävyys on autourheilussa myös tärkeää!

Link to comment
Share on other sites

Guest tvannin

Puhut asiaa, voisi kuvitella että jo minin perinteen vaalimiseksi olisi hyvä jos autot olisivat näyttäviä myös ulospäin. Ja olisihan niitä huomattavsti mukavampi käydä kisoissa ihailemassakin. Ja näin saatas myös minien imagoa pidettyä korkeammalla.

Link to comment
Share on other sites

Guest janne

allekirjoittanut on ihmetellyt samaa asiaa. Ratamineissä on jos jonkin näköistä lasikuituviritystä ja klassisuus on toisarvoinen seikka.

 

Jos joskus pääsen toteuttamaan haaveeni ja ajan kauden ko. luokassa, saatte ainakin yhden klassisen tyylikkään rata-auton suomen radoille.

 

Valitettavasti tämä ei taida totetuta ihan heti...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...