Jump to content

Mk1 ovipellit


Guest morris66

Recommended Posts

Guest morris66

Rakentelen -66 Mk1 Miniä ja seuraavana työvaiheena on ovien kunnostus. Onko kenelläkään kokemuksia ovien pellityksestä??? Vaikea homma vai ei ja onko mitään niksejä ko työn suorittamisessa. ovatko pellit olleet hyvin istuvia ym ym.....Onko kenelläkään tietoa onko niitä saatavilla ja mistä. Kyseessä siis mk1 eli ulkopuoliset saranat.Olen myös harkinnut sisäpuolisten koteloiden poistoa, mutta tuli mieleen että heikentääkö oven rakennetta eli tuleeko ovesta huterampi. Kilpureistahan nämä käsittääkseni ainakin poistetaan. Kertokaahan kokemuksistanne!

Link to comment
Share on other sites

Guest sebbek

Mitä ovien sisäpuolisiin koteloihin tulee, niin ei niiden poisto mtenkään merkittävästi heikennä oven rakennetta. Ja jos olet esim verhoilemassa ovia uudelleen, niin mahtuuhan sinne verhoilun alle hitsaamaan jonkinlaiset tukiraudat.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest jansku

No ainakin Minitronin luettelossa on jotain pintapeltiä ja Motonetin luettelossakin melkoinen lista... saatavuus ja sopivuus on sitten toinen asia... Eli eiköhän sitä jotain tarvikepeltiä ole saatavissa. Asennuksesta kertomisen jätän viisaammille...

Muistaisin nähneeni mokomasta artikkelin jossain...koitan kaivaa esille

 

http://motonet.fi

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...