Jump to content

Miniä vailla!


Guest seppo

Recommended Posts

Guest seppo

Olen tässä etsinyt miniä, ja kaipaisin vinkkejä mitä niistä kannattaa tutkia? Koeajoin tässä erästä miniä ja se oli erittäin meluisa... Pakoputkiko?? siltä se kuullosti... Vai onko kaikki niin meluisia??

 

Nm. Kuulosuojaimetko?

Link to comment
Share on other sites

Guest tvannin

Tavallinen mini1000 on todella hiljainen jos se vaan on kunnolla äänieristetty ja oikein kasattu. Esim. pakoputken liitosten eristäminen on asia joka huonosti laitettuna lisää melutasoa. Myös voimansiirto, pallonivelet ja laakerit pitävät kuluneina ääntä jonka kyllä kuulee. Jos tarttet lisätietoa niin kysele tällä palstalla tai suoraan osoitteesta tero.vanninen@perlos.com

Link to comment
Share on other sites

Guest janne

Kannattaa myös muistaa että nykyautojen melutasoon ei vakiominillä pääse.

 

Jos melu häiritsee, tulipellin ja tiettyjen

lattian alueiden bitumointi on hyvä keino vähentää melua. Myös mittarin takana oleva aukko konetilaan on huomattava melunlähde. Näin varsinkin jos auto on varustettu vapaavirtausilmansuodattimella. Eristämällä tämän aukon, melutaso pienenee huomattavasti.

Link to comment
Share on other sites

Guest janne

Jos etsit hienoa ja harvinaista miniä, yhdellä tutulla olisi myytävänä Mini 1000 automaatti, käsittääkseni 4 kpl rekisterissä Suomessa, auto on erittäin hyvässä kunnossa. Hintapyyntö on n. 20 000mk.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...