Jump to content

Minikerhon jäsenyys ja jäseneksi liittyminen.


Idefix

Recommended Posts

Moikka,

 

Viime aikoina on tullut kyselyä että miten kerhoon pääsee, ja mitä hyötyä siitä on. Kerhon nettisivut päivittyvät tämän syksyn aikana, mutta näin etukäteen vastaan tähän kyselyyn.

 

Kerhon jäsenyys kannattaa jo ihan pelkästään Miniharraste-kulttuurin ylläpitämisen vuoksi. Kerho on voittoa tavoittelematon rekisteröity yhdistys, joka toimii siis nollatuloksella. Kerho järjestää vuosittain puolisen tusinaa virallista kokoontumista, joihin kaikki kerhon jäsenet ovat kutsuttuja. Kerhoon voi liittyä myös saapumalla paikalle ja liittyä kerhoon siellä, ja esimerkiksi 25.9 olevaan rapäivään Botniaringillä pääsee ajamaan vaikket olisi vielä paikalle saapuessa kerhon jäsen. Lisäksi kerholaiset kuuluvat huoltoringin piiriin, jossa vapaaehtoiset Miniharrastajat tarjoavat matkan varrelle jääneille Mineille korjaus-asiantuntija-varaosa apua tarpeen tullen. Huoltorinki kattaa lähes koko Suomen.

 

Kerholaisilla on myös mahdollisuus hankkia Mini aiheista vaatetusta kerhotuotteiden muodossa. Tarjolla on paitoja, takkeja, ja lakkeja ja sun muuta.

 

Jäsenyys maksaa ensimmäisenä vuonna 35 Euroa, ja seuraavina vuosina 30 Euroa (viiden euron erotus tulee aloituspaketin postikuluista). Perheenjäsen voi liittyä 'kannatusjäsenenä' mukaan +10 Eurolla. Kerholaisille tulee Ministeri lehti neljä kertaa vuodessa. Ministeri on Suomen ainoa pelkästään Mineihin erikoistunut lehti (20-24 sivua). Juuri tänään lähti lehden numero 3/2011 matkaan kerholaisille.

 

Kerhoon voi liittyä laittamalla sähköpostia osoitteeseen lehti (at) mcff.net, tekstiviestiä numeroon 050 38 44144 tai YV:tä allekirjoittaneelle. Ilmoita vain halukkuutesi liittyä kerhon jäseneksi ja omat osoitetietosi, niin laitan aloituspaketin tulemaan samantien.

 

Terkuin Sami

 

kansi_3_2011.jpg?rnd=0.8518371657716204

 

ministeri.jpg?rnd=0.030348146315284374

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...