Jump to content

Pk-seudun tapaamisten yhteyshenkilö ilmoittautuu...


Jarski

Recommended Posts

Hei

Tässä ilmoittautuu Pk-seudun Mini-tapaamisten uusi yhteyshenkilö. Eli olen Jarmo, vajaa kolmekymppinen Mini-harrastaja stadista. Ensikosketus classic-miniin (siis ainooseen oikeaan miniin) tapahtui joskus noin viisi vuotta sitten, kun lainasin kaverini seiskaseiskaa kolmetoistasatasta. Kaikki varmaan täällä tietää että minillä ajo ei oo tylsää, ajeltiin mamman kanssa kauniissa kesä säässä, auringon kanssa kilpaa hymyillen. ;D ;D Siitähän se sitten lähti, ei muuta kun nettiautoon ja omaa miniä etsimään. Muutamaa kävinkin katsomassa mutta budjetti ei oikeen riittänyt mieluiseen ja pahin kuume alkoi pikku hiljaa laskea... Sitten keksinkin ostaa projektin (lue ikuisuusprojektin) ja löysin mieleisen orkkis kuntoisen vuoden seiskakasi tonnisen, jota ei ollu rävelletty pilalle. Sitä on tässä vuosien varrella on lähinnä purettu, osittain myös jo hitsattu ja lähinnä jotain osia esim. sisustaa,vanteita on tullu siihen hankittua. Mutta siitä lisää jossain kohtaa varmasti projektit osastolla.

 

Nyt tuli hommattua tollainen ihan ajokuntoinen peli, kuvista varmaan selviää mihin käyttöön se heti hankintaviikolla pääsi :)

 

Mutta sitten tapaamisiin..

 

Anni ja Kai hoiti hienosti kauden 2010 loppuun, Mini-suunnistus oli mukavaa vaihtelua perinteiselle kahvittelulle, hienosti järjestetty tapahtuma, Kiitoksia vielä siitä. Meikäläisen olis tarkoitus astua remmiin ensi kaudesta eteenpäin mutta oisko porukka kiinnostunut tapaamaan vielä esim kerran lokakuussa tai sitten voitais tavata talvella vaikka jonkun autotapahtuman yhteydessä?! ::)

 

Ystävällisin Terveisin Jarmo Kärnä, sähköposti 0405627234(at)netti.fi ja fiksuimmat varmaan keksii ton puhelimenkin tosta ;)

 

Ps. Ei oo mitään BMW-harrastajia vastaan, tervetuloa vaan minitapaamisiin mukaan... :P

post-740-13848034580219_thumb.jpg

post-740-13848034580477_thumb.jpg

post-740-13848034580674_thumb.jpg

post-740-13848034580904_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...