Jump to content

Orginaali Minin korjaaminen pääkaupunkiseudulla!


1300cc

Recommended Posts

Hyvät lajitoverit - on aika nousta parrikaadeille  :o

 

Kyllä on kiven takana saada Mini - siis orginaali, se ainut oikea Mini, korjattua pääkaupungin alueella kohtuullisesti ja kunnolla.

 

Tuhatviisisataamiljoonaa kunniasanaa sille, joka keksii asialle hyvän ratkaisun. Ei ole helppo duuni löytää hyvää, mutta ehkäpä mahdollinen.

 

Se vaatii tekijältä sitoutumista, harkintaa ja taas sitoutumista. Mutta jos tälläinen yrittäjä löytyisi, sitoudun minä ainakin Minini kanssa käyttämään hänen hyväksi havaittuja palveluitaan. Varmaan muutkin, pikkuhiljaa, ja niin sana leviäisi ja palvelu paranisi!

 

Kannattaa ainakin miettiä, mistä se löytyisi, se oikea. Ja auttaisi meitä Ministejä, joilla ei välttämättä kunnon paikkaa laittaa omaa silmäterää ja rahallistakin sijoitusta kuntoon. Muiden kanssaihmisten iloksi ja lajin säilyttämiseksi jälkipolville  ;)

 

Ugh, tulipa pitkä vuodatus, mutta ainakin mieltäni helpotti ja kevensi kun sai purkautua tällee, ei sillee! Jos se sittenkin toteutuisi.

 

Antakaa sanan kiertää! Jos joku tuntee piston sydämmessään ja uskaltaa laittaa itsensä likoon asian eteenpäinviemiseksi, auttaisi se meitä kaikkia täällä "sivistyksen kehdossa".

 

Terveisin; Minä, Mini ja paljon tärkeää korjattavaa silloin tällöin (aika usein).

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...