Jump to content

Clubman

Jäsenet
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Clubman kaikki viestit

  1. Pisti juuri tilauksen Saksaan e.bayn kautta. 50 € + 25 € ilmoittivat toimituskuluiksi. Koko sarja originaalimattoja. Odotellaan...
  2. Sen 85€ se Tampereella makso...ehkä näitä käyvät pääasiassa kyselemässä itse Mininsä tuoneet ja virallinen maahantuoja haluaa pikkusen rokottaa.
  3. Ainakin 2008 malliin 'sai' maahnatuojalta, hintaan 85 €....
  4. Painetta Munchenin (?) suuntaan, luulisi joku kommentti + vastaantulo löytyvän siltä suunnalta. Vaikka soitto niin korkealle taholle mitä löytyy... Kiinnostaa kovasti minkämoista kommenttia sieltä heruu.
  5. Clubman

    Cooper Clubman 1,6 D

    Kiitos asiallisista vastauksista. Hyvä juttu, jos tuo rengaspainehälytys perustuu ABS antureihin. Ei tarvi epäillä erillisiä antureita. Huomenna kokeillaan tuota resetointia ja tulliin... Kylmänä kuuluu pieni siritys, onko arvauksia mistä kuuluu...laturi, ohjaustehostin, jakohihnan kiristin? Volvo on kuulemma liian iso, ja joka toisella vastaantulijalla on samanlainen... :-[
  6. Otsikon mukainen auto tuli haettua Saksasta. Autolla on rullattu 110 tkm,reiluhkot kilometrit pitänevät paikkansa 3 vuoden ikäisessä autossa. Onko tässä 1,6 D:ssä nokkahihna, ja mikä on vaihtoväli? Huolto infikaattori näyttää vajaata 10 tkm, eli 120 tkm. Tarkoittaisko tuota? Ajoin auton Tanskan ja Ruotsin kautta Suomeen, reilu 2000 km, hienosti toimi. Kulutus pikkasen reilu 5l/100 km ja ajo todella reilua; Saksassa 150 - 190 km/h, Tanska ja Ruotsikin läpi 140 - 150 km/t. Ei paha kulutus noilla nopeuksilla (ihan oikeita navi nopeuksia). Onko näihin mistään saatavissa Suomenkielistä käyttöohjekirjaa, joko netistä ladattavissa (kuten Volvot) tai ihan paperiversioita? Tullessa Suomen puolella alkoi rengashälytin (paine) palaa, paineet kuitenkin ok. Onko näistä antureista kellään mitään kokemusta. Huomenna pitäisi vääntää nastat samoille vanteille ja jos anturissa vikaa sille voisi ehkä tehdä jotain. Voiko tuon anturin kytkeä jotenkin pois, vain onko peräti pakollinen, kun sellainen ilmeisesti on... Auto hankittiin perheen naisväelle, ja oli paljon odotuksia parempi ajaa. Omaan 2010 V70 Volvoon verrattuna melkeimpä parempi!
×
×
  • Luo uusi...