Jump to content

2x-77

Jäsenet
  • Viestit

    74
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit kirjoittanut 2x-77

  1.  

    Minulla numero on apukuskin puolella penkinkiinnityspalkin takapuolella vaikka otteessa lukee et varmennettu etulattiaan. olisin laittanut kuvan mutta en osannut >:(

    He he. löytyihän se kuvan lisäys eikä mennyt edes koko yötä.post-94-0-83824400-1411677070_thumb.jpg

  2. Kesäkokous lähestyy. Mikä mahtaa olla kesäkokoustapahtumien aikataulu ? Onko Yhteisajelua ja jos niin mikä mahtaa olla aika ? päivä varmaan lauantai ? meinaan vaan et ei myöhästy. Kaikki tiedot vissiin löytyy facesta mut jos se on ainut tietolähde niin ei sit vissiin tarvitse osallistua. Tapahtumaa innolla odottaen. 8)

  3. Kesäkuun kokoontumisessa oli 5 vanhaa ja 1 uusi mini joista 4 vanhaa pääsi lähtemään ajelulle Uuteenkaupunkiin. Kahvit ja munkit tuli nautittua markkina humussa kun Ugissa oli perinteinen merenfest tapahtuma markkinakojuineen.

     

    Heinäkuun toinen sunnuntai osuu sopivasti yhteen Mcff kesäkokoontumisen kanssa Naantalissa ja ajattelimme siirtää oman kokoontumisen lauantaille 12,7 ja ajella porukalla aina aurinkoiseen naantaliin. Nyt kaikki autot kuntoon et saadaan hyvä porukka Naantaliin. Lähtöaika avoin joten saa ehotella.

  4. Tällähetkellä näyttää tuo lauantain 17.8 kokoontuminen hyvältä. 7-8 autoa tulossa mukaan. Kokoonnutaan tuonne pitkäjärven kioskille 9.30 ja mennään siitä joukolla eteenpäin. Niille jotka eivät tiedä kioskin paikkaa niin osoite naviin on Ottilantie 34. 26840 Rauma. Kaikki mukaan vaikka kauempaakin.

  5. Taas kaivataan viisaampia päitä. Auto on ollut käyntikuntoinen mut nyt kun kytkettiin vikakoodinlukia autoon ja meinattiin nollata koodit niin havisi käyntiääni.Lukulaite ei olut mikään halpisversio vaan ihan korjaamosta kotoisin.Hauskinta on se että lukulaite ei edes saanut yhteyttä autoon mut jotain kyllä tapahtui kun ei enää käy.Onkohan ajonesto jotenkin kytkeytynyt päälle?

×
×
  • Luo uusi...