Jump to content

Simo

Jäsenet
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

Simo's Achievements

  1. Simo

    R56 ei starttaa

    Joo, maa on kunnossa ja plussalle vedetty kokonaan uusi kaapeli eikä siltikään starttaa. Starttaa vasta, kun antaa virtaa suoraan toisesta akusta startille. Tätä kokeiltu useammalla toimivalla akulla eikä löydy apua.
  2. Simo

    R56 ei starttaa

    Joo koodit on toki luettu, eikä siellä ollut kuin yks koodi startille. Voin huomenna vilkaista tarkemman koodin, mutta ei kertonut muistaakseni kuin että startin käyttö epäonnistui.
  3. Simo

    R56 ei starttaa

    R56 MCS alkoi yön yli temppuilemaan startin kanssa. Kun nappia painaa, niin periaatteessa yrittää muutaman sekuntin käynnistyä, mutta kone ei pyöri ja lopulta sammuttaa käynnistysvirrat. Kun antaa virtaa käynnissä olevasta autosta, jaksaa erittäin heikosti pyöräyttää konetta. Startille tulee akulta 12v käynnistysvirtaa ja 12v signaali nappia painettaessa ja nämä katsottu mittarilla. Moottorin maadoitus pitäis kans olla kunnossa. Startti käytetty myös irti ja kokeiltu penkissä toimivaksi. Startti jaksaa kuitenkin pyörittää konetta normaalisti, kun antaa virtaa ja signaalin suoraan irrallisesta akusta käynnistyskaapeleilla eli ei pitäisi olla siinäkään vikaa. Kokeiltu myös useampaa akkua. Ei myöskään pyöri, jos antaa manuaalisesti käynnistyssignaalin suoraan auton akusta, kun startti on kiinni autossa. Ei oikein ajonestossakaan vika varmaan voi olla, kun kuitenkin lisävirralla jaksaa heikosti yrittää käynnistyä. Startille tuleva paksu 12v kaapelikin vaikuttaa hyväkuntoiselta, eikä siinä ole mittarin mukaan mitään vastusta. Mistä sitä vielä lähtisi etsimään vikaa? Oireet samat kuin heikossa akussa
×
×
  • Luo uusi...