Jump to content

Esaiaha

Jäsenet
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Esaiaha's Achievements

  1. Esaiaha

    Pulley removal tool

    Eli... tuo tarkoittanee että aika monet on rikkoneet lakia tms, kun ovat erinäisiä osia autoihinsa vaihdelleet. Onkos tuolle mitään muuta valvontaa kuin katsastusmiehet?
  2. Esaiaha

    Pulley removal tool

    Tuossa nyt kävin sitten katsastusmiehen puheilla ja puhdas paperi tuli. Mutta setä sanoi että tuo ilmanotto pitäisi peittää jollain kun olisi muka laiton tonallaan. Onkos jollain muulla tarkempaa tietoa aiheesta?
  3. Esaiaha

    Pulley removal tool

    Jees pitääkin katella jossain vaiheessa kun on taas ylimääräistä taskun pohjalla.
  4. Esaiaha

    Pulley removal tool

    http://www.minicarparts.net/Parts/M3065.cfm?ref=nxtfb Tollasen sinne tyrkkäsivät 2 huollon yhteydessä. Samalla vaihdettiin http://www.minicarparts.net/Parts/69202 ... ?ref=nxtfb mutta punaisena. Jarruiksi vaihdoin myös: http://www.minicarparts.net/Parts/M3055.cfm?ref=nxtfb Hintaa näille kaikille huollon yhteydessä(korjattiin yksi pieni öljyvuoto myös) tuli noin 950€. Normaalin 2. huollon hintahan on jossain 600e+. Eli ~350e noiden asentamiset. Hihna tuli myös tuolta samasta putiikista. Aikaisemmin 2003:een S:ni on vaihettu Miltekin pakosarja ja putket. Nyt vaan pitäs päästä käymään jossain Dynolla että näkis mitä nuo kaikki antaa.
  5. Esaiaha

    Pulley removal tool

    Kiitos ja kumarrus moinen löytyi tuttavien kautta.
  6. Esaiaha

    Pulley removal tool

    Joo no eipä tuo 15% pulleyn vaihto kai kuulu ihan normi huolto toimenpiteisiin mut Autokeskus sellasta vaatis nytten.
  7. Terve kaikki! Tuli tuossa pieni tenkkapoo... oletin että autoliikkeellä olisi tuollainen Pulley removal tool ja liike oletti että minulla olisi moinen. Joten pulleyn vaihto ei onnistunutkaan. Joten vetoankin pääkaupunkiseudun ministeihin. Olisiko kellään myydä/lainata tms tuollaista työkalua? Tarvisisin moisen huomisaamuksi... Suuri kiitos etukäteen!
×
×
  • Luo uusi...