Jump to content

Jeje93

Jäsenet
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

Jeje93's Achievements

  1. Jeje93

    MCS R53 Alustan kovuus

    Joo olihan nuo H&R ihan hyvät ajaa, mutta kun muutenki matala auto niin talvella varsinkin meinas tuottaa hankaluuksia Keväällä vaihdettiin jouset ja samalla uudet yläpäät vaan nyt on jo yläpäät rikkihalkipoikki.. Sillä vähä noita Konin iskareita mietiskelin et vaihtasko ne samalla vaivalla kun yläpäät joutuu kuitenkin laittaa muttamutta..
  2. Jeje93

    MCS R53 Alustan kovuus

    Ei oo runflatit alla, normirenkaat onn.
  3. Jeje93

    MCS R53 Alustan kovuus

    Nojoo, tiedossahan se oli että ei mikään pehmein alusta ole tuossa
  4. Onko ihan Minin ominaisuuksia, että tuo alusta on aika hitoksseen kovan olonen? Välillä tuntuu, että hampaat tippuu suusta kun tuolla emännän autolla ajelee. Varsinkin jos yhtään on epätasaisuuksia tiessä(koko ajan). Ostettaessa siinä oli H&R madallusjouset, mutta ne vaihettiin vakioiks. Hieman parani ajettavuus, mutta sais se silti pehmeämpi olla. Tällä hetkellä siinä taitaa olla Sachssin vaimentin alla. Toki voihan se olla että ne alkaa lopun edellä olemaan(?). Katsastuksessa ei kuitenkaan moitteitta kesäkuussa tullut iskareista. Mietinnässä on ollut että josko uskaltais kokeilla Konin Spesial Active vaimentimia, vakio jousilla. Onkos näistä kenelläkään kokemuksia? Joku jenkkifoorumilla oli laittanut alle nuo Konit ja kuulemma parantunut aika paljon alusta näillä.
  5. Täytyypä kysellä miten on. Trodolta tilattu osat
  6. Joo näin se varmaan on. Täytyy uudet laittaa tilaukseen..
  7. Mistähän voisi kiikastaa kun keväällä vaihdettiin Miniin uudet jouset jokanurkkaan ja eteen myös yläpäät samalla. Tais olla Swag merkkiset yläpäät. Nyt on sit se kumipusla(?) halkeillut siihen malliin että pitää ikävää narinaa. Onko vaan sattunut maanantaikappaleet vai onko näissä tarvikkeissa ollut hämminkiä etteivät taho kestää? Auto on siis Cooper S vm. 2006, Checkmate
  8. Myynnissä ois H&R madallusjouset. Olleet R53 Cooper S alla. Madaltavat -35mm. Kajaanista löytyy. Hp: 90€
  9. Jeje93

    R53 Cooper S pohdintoja

    Noo mukavampi tuon on ku R56 One mikä oli muutama vuos sitten
  10. Jeje93

    R53 Cooper S pohdintoja

    Jjees kiitoksia vastauksista Jjoo pitää tuota avain asiaa selvitellä joltakin pajalta. Ois ihan kiva olla toinenkin avain. Tuosta lämpöasiaa en oo sen enempää itekkään tutkaillu. Muuta kun sen että olipa pakkasta vaikka -20°c niin näyttää about sen +20-30°c lämpöjä. Pitää katella jos Delphillä näkis jotaki livedataa noista.. Jjjoo pakko vaihtaa nuo jouset kun ei oikein emäntää miellytä. Ja muutenkin vähä jos ajomukavuutta sais Pääosin kaikki etujouset mitä löysin on 218-222mm pitkiä. Yhet tais olla yli 300mm pitkät. Ja takaset about 253-255mm.
  11. Elikkäs tuli emännälle laitettua vm. 06 Checkmate Cooper S ja oikeinkin tyytyväisiä ollaan oltu autoon. Hauska ja tehokas peli :D Tässä nyt on pari kyssäriä herännyt autosta: 1) Jäähdytysnesteen lämpömittari näyttää kylmänäkin(ilman Defaa) about 20-30°c astetta? Mistähän tämmönen johtuu. Lämpötila-anturi? Ei pala vika valoja tms.. 2) Sitten toinen kysymys liittyy avaimiin. Tämän auton mukana tuli vain yksi avain, ilman kaukosäädintä. Mistä kannattas kysellä toista avainta kaukosäätimellä? Onnistuuko kotikonstein koodailla ajonestoa jos ns. Uuden avaimen tilaa jostakin? Miten kaukosäätimen sopeutus? 3) Onko Checkmate editionissa sporttisempi, eli matalampi alusta? Tähän on laitettu H&R Madallusjouset jja ei oikein oo mieleiset näin talviaikaan, raapii koko ajan kiinni Tilasin Lesföforssin uudet jouset mutta mistään ei oikein tietoa löytynyt että passaako ne varmasti. Pitää ensi viikolla yrittää joutaa vaihtamaan ne. Tässäpä nyt alkuun tämmösiä mietiskelyjä.
×
×
  • Luo uusi...