Jump to content

laaksoj

Jäsenet
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän laaksoj kaikki viestit

  1. Asia saamassa "onnellisen" lopun, BMW-Suomi korvaa 100 prosenttisesti osat siis vaihtomoottorin, itse joudun maksamaan vaihtotyön meille myyneen autoliikkeen kanssa puoliksi. Kerron lisää asian saamista "käänteistä" kun saamme minin pois korjaamolta.
  2. Niimpä kummallista tässä tapauksessa on maahantuojan reagointi aluksi ja autossahan on merkkiliikkeen huoltokirja viimeinen huolto tehty 150 000 tuhannessa. Hihna meni tosiaan poikki tyhjäkäynnistä ei mitään ennakko ääniä/merkkejä. Vauriot aika laajat, autokeskus/konalan mukaan venttiilit väärät, nokkapukkeja poikki, jälkiä männissä sekä lohkossa ym. Korvaus kiistaan pääsee mukaan auton meille myynyt liike (kaupasta kului viisikuukautta) mutta hekin ovat ilmoittaneet etteivät korvaa mitään josta kuluttaja-asiamies oli erimieltä sillä auto on virhevastuulain alainen. Kuluttaja-asiamiehen mukaan ensisijaisessa korvausvastuussa on maahantuoja koska hihna ei ole kestänyt ilmoitettua kilometrimäärää.Hihnassa siis on ollut virhe. Jos/kun vien tämän asian kuluttajariitalautakuntaan niin käsittely kestänee puolestavuodesta vuoteen. Sen takia tuli hommattua toinen auto (ei miniä)
  3. Niimpä kuluttajaneuvoja sanoi samaa, kyseisessä hihnassa/autossa on ollut virhe, ei vikaa ja joka kuuluisi virhevastuulain mukaan korvata/ korjata PS. Muistakaa että aina on kyseessä virhe ei vika, sillä virhevastuulaki käsittelee ainoastaa virheitä
  4. Siis kyseessä clubman 1,6 diesel 2008 josta meni jakohihna poikki ajettu 164 tuhatta, maahantuoja ilmoittaa vaihtoväliksi 240 000 / kymmenen vuotta. Minissä on merkkiliikken täys huoltokirja, takuu autosta meni umpeen 04/2011. Mini vietiin konalaan jossa tehtiin vauriokartoitus ja lopputuloksena pitäisi vaihtaa uusimoottori hinta arvio 9500 euroa. Aluksi konalasta/minin merkkihuollosta ilmoitettiin ettei tehdas ja maahantuoja korvaa mitään johon minä mitä v...ua. Meni muutama viikko niin konalasta soitettiin että BMW-Suomi korvaa asiakastyytyväisyytenä puolet osista 3900 euroa minun pitäisi maksaa loput 5400 euroa. Soitto kuluttaja-asiamiehelle ja sieltä sain uusia neuvoja taisteluun en tiedä onkos niistä apua loppukädessä vien asian kuluttajariitalautakuntaan , katsotaan kuis maksujen kanssa käy. Olen myös ollut yhteydessä suoraan BMW:lle saksaan odottelen mitä sieltä kuuluu. Mihinkäs kuluttaja voi luottaa jos ei maahantuojan ilmoittamaan hihnanvaihto väliin ja yrittävät maksattaa minulla koko remontin. Mini hajosi 9.9.2011 että on tässä mennyt jonkin verran aikaa, täyty hommaa toinen auto tilalle.
×
×
  • Luo uusi...