Jump to content

timo.i

Jäsenet
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän timo.i kaikki viestit

  1. timo.i

    Mini R56 Takaluukun lukko

    Uutta lukkoa vielä odotellessa ja takaluukku köytetty kiinni. En uutta vaijeria ottanut ja toivotaan ettei enään hajoa. Mutta ei se nyt loppuen lopuksi ollut paha homma avata takaluukun kautta. Tuommoisen "huoltoreijän" voisi porata joka FD100L:äkin. Kyllä mäkin koitin meisselillä tuosta kuvassa näkyvästä osasta vedellä ja liikutella mutta oli ihan eloton kun oli sisältä rikki. Itellä oli rikkoontunut muoviosa lukon sisällä mennyt poikittain eteen ettei sen takia auennut. Luulen että rouva vähän turhan rajusti paiskannut takaluukun kiinni ja siinä ottanut itseensä..
  2. timo.i

    Mini R56 Takaluukun lukko

    Tämä homma kunnossa. Vaijeria ei tosiaan ollut. Takapenkin istuinosan alapintaan oli vaijerin silmukan kuvio painunut että on sellainen joskus ollut.. Lukon päällä olevaa muovia sai sisäkautta nostettua puoliväkisin niin paljon että koitin nyppiä nipukasta johon vaijeri kuuluisi. Ei apua koska juuri se valkoinen muoviosa rikki lukon sisältä ja esti aukeamisen. Liittimen ja lukon ruuvit sai irti samasta välistä. Takaluukku lukkoineen päivineen auki ja rälläkällä lukko varovasti muutamaan osaan että sai irti vastakappaleesta. Uusi lukko tilattu. Hinta noin 6-70e Ja takaluukussa ei erikseen "lukitusta" vaan sähköinen aukaisu ei vain aukea kun ovet lukossa. Sen takia luulin että lukitus rikki kun kun avaa keskuslukituksen niin takaluukun lukosta ei kuulu mitään..
  3. timo.i

    Mini R56 Takaluukun lukko

    Perhana se jäikin kirjoittamatta ettei aukaisu narua ole. En tiedä miksi puuttuu meidän autosta.
  4. Mini Cooper D -09 Lukenut pääni puhki juttuja takaluukun aukaisusta ulkomailta sekä Suomesta mutta ei tälläistä ongelmaa ole tullut vastaan. Eli ongelma seuraava: Vika alkoi ilman varoittelua. Takaluukku ei aukea mutta surahtaa ja "koittaa avata salpaa" kun painaa avaimesta tai takaluukun katkaisijasta. Sisäkautta kun pitää kättä niin selvästi tärähtää lukko. Kun painaa taas ovia lukkoon ja auki niin ei pidä ääntää eikä tunnu liikettä. Ovissa ja tankin luukussa tuntuu selvästi kun napsahtaa lukosta. Yleensähän ongelma takaluukun mikrokytkin taikka osalla oli vaatekappale tms. ja sen takia lukko piukassa ja lähtenyt väkivalloin auki. Eli takaluukun lukko luultavasti rikki tai jumissa mutta en pääse vaihtamaan kun lukossa. Voi olla lukon aukaiseva johto myös poikki? Onko jollain ollut sama ongelma ja saanut auki ja miten? Aikanaan entisessä Volvosta sai takaluukun kautta ruuvattua lukon auki rungosta ja nostettua puoliväkisin luukun auki lukkoineen päivineen ja sai korjattua rikkoontuneet johdot. Minissä näyttäisi että lukon päällä olevaa muovia ei saa ehjänä pois ilman muovin rikkomista kun takaluukku kiinni.
×
×
  • Luo uusi...