Jump to content

jpliimola

Jäsenet
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

jpliimola's Achievements

  1. Minkäs kokoisilla pulteilla on kelkka kiinni? Tuumakokoja? Ja tarvitaanko jotain erityis työkaluja jotka asiaa helpottaisi. Pakoputki on autosta irti, vähän nopeuttaa hommaa. Ja iskarin yläpäät takaluukusta?
  2. Vielä tarkentaisin kysymystä. Onko noita kuivia apurunkoja ollut eri mitoilla? Siis että kaikissa on samat kiinnityspisteet. Tähän meidän leylandiin ostettiin 13” vanteet ja laitettiin levikkeet. Minitronissa silloin sanottiin että spacerit täytyy laittaa tällöin. Ei kuitenkaan tarvinnut, olisi tullut aivan liian leveälle. Tässä autossa on myös ollut uudesta 10” kevytmetallivanteet. Että voisiko akseliväleissä olla eroja? Kelkka mitä minulle on tarjottu sopii ainakin varmuudella 78 vuosimalliin.
  3. Kuinka montaa erilaista kelkkaa on miniin olemassa? Kun tämä on tietääkseni vain yhden? vuoden ollut Leylandin merkillä? Kun minulle uutta kelkkaa tuossa tarjottiin että se sopii alle. Ja tarviiko siis bensatankki irroittaa?
  4. Hei, mini tarkoitus ottaa työnalle tässä kuukauden sisään. Moottori on jo irti ja menossa koneistamoon lähiaikoina. Auto on nyt seissyt 15v. Auton kori on hiekkapuhallettu ja maalattu 90-luvun alussa. 2003 tehtiin muutoksia ja esim kaikki jarruosat vaihdettiin ja uusi pakoputki yms. Takakelkka oli jo silloin ongelma katsastuksessa ja sitä on hitsattu reilusti. Auto on ollut säilytyksessä kuivassa ja lämpöisessä. En pääse juuri nyt autoon käsiksi ja näkemään minkälainen takakelkka on ja miten se on kiinni. löytyisikö jostain takakelkasta havaintokuva? Onko tämä minkälainen irroittaa? Onko päivän vai kahden homma? saako takakelkan ostettua uutena jostain? kiitoksia kovasti jo valmiiksi?
×
×
  • Luo uusi...