Jump to content

Superman

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Superman

 1. Moi onko minissä muutakuin öljynpainevalo? eli löytyykö r55/56 öljymäärän varoitusvalo? Voisko joku vastata pikaiseen? jos on miten eroaa öljynpaine valosta?
 2. Moi onko minissä muutakuin öljynpainevalo? eli löytyykö r55/56 öljymäärän varoitusvalo? Voisko joku vastata pikaiseen? jos on miten eroaa öljynpaine valosta?
 3. Jep, olinkin aikeissa ostaa tuon vanhan autosi:) mutta tykästyin tuohon kerman väriseen miniin ja se oli sitten menoa:) Miltekin koko putkisto "kat yms...antaisi "kuulemma" n.+20hp joten sekään ei varmastikkaan ole huono sijoitus:) voi olla että jwc-kitti tulee tilattua ihan jo senkin takia että tarkoitus on rakennella autoa parhailla mahdollisilla palikoilla:) on vaan käynyt mielessä että onkuo tuo JWC parasta mitä rahalla saa? Miltekissä kuulemma ollut ainakin ongelmia katsastus sedän kanssa:/ AC Schnitzer ois kanssa kiinnostava mutta ton satsin asentaminen suomessa on kivenalla:(
 4. Moro, tuli hommattua 08 s clubman ja tekis mieli hieman piristää autoa sekä ulkoa että koneeltaan. Oon tutkiskellut tota jwc-kittiä mutta itseäni on alkanut arveluttamaan tuo imusarjan toimivuus. En ole vielä ehtinyt tarkastamaan onko autooni vaihdettu ns3-version imusarja:/ mutta ehkä eniten kiinnostaa onko porukat heittänyt alkuperäisen imusarjan nurkkaan ja vaihtanut jonkun paremman tillalle? Alkuperäiset minin palikathan ei kai ole parasta mitä rahalla saa? mutta tiedän että miniin saa palikkaa jos jonkinmoista:) Onko joku siis piristänyt r56 s-konetta, ja miten? tai miten paljon? Entä tuo jwc-kitti mitä kaikkee siihen "oikeesti kuuluu" meinaan että rapakontakaahan löytyy erivalmistajien stage 1-3 sarjoja, joilla tästä koneesta saa potkua irti jo ihan mukavasti C:-) Eli mikä on parasta mitä rahalla saa 8)
 5. Hmm..outoa.. jokatapauksessa ministä tai bmw:stä en luovu:) japanilaiset eivät osaa autoja tehdä"ja kyllä kokemusta on! mm subaru wrx sti" ja vag-konsernin auto suhteelisen tylsiä ::) paitsi r32 golf ja näistäkin rutkasti komeusta mm gti golf,vr6 golf ja passat. Kyllähän bmw:hen ja miniin saa kumpaakin paremmat imusarjat ja bensapumput jos oem-palikat pelitä tarpeeksi hyvin C:-)
 6. Millanen imusarja noissa on? meinaan että bmw:llähän on yleistikkin ollut ongelmia imusarjojen kanssa:)mietin vaan onko minin imusarjassa samanlaisia läppiä kun bemuissa? jaonko joku purkanut ja tutkinut? Jos läpät on ne on järkevä heittää mäkeen ja heti! Entäpä onko kukaan vaihatanut koko imusarjaa jonkun muun kun minin omaan? Palikkaahan näihin meinaan löytyy!
×
×
 • Create New...