Jump to content

Ruikuli

Jäsenet
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

Ruikuli's Achievements

  1. Ruikuli

    mini clubman s

    Jatketaas taas tätä projektia. Sen verran tässä saanut selville että hpfp:n paineet eivät nouseet tarpeeksi, eli se on viallinen. Laitoin jo viestiä myyjälle ja on kuulemma laittanut uuden pumpun tulemaan (reilu kuukausi sitten) onneksi ei ole ainut auto tässä taloudessa . Mittailin tuossa huvikseen puristukset sylintereistä ja kolmessa pytyssä oli puristukset noin 11,5bar ja kolmos pytyssä noin 10.8bar. Onko noi ihan hyvät puristukset? epäilytti vain tuo kolmos pytyn puristukset.
  2. Ruikuli

    mini clubman s

    Juu, se on vaihdettu
  3. Ruikuli

    mini clubman s

    Tulihan tuo eilen irroitettua tuokin liitos ja se kyllä kesti sen ja näytti ehjältä. Täytyisköhän vielä jotenkin selvittää tuon siirtopumpun paine. Laitoin kyllä jo viestin korkeapainepumpun myyjälle että pumppu on viallinen ja onhan siinä 2 vuoden takuukin.
  4. Ruikuli

    mini clubman s

    Eilen illalla tuli siirtopumppu nostettua ja enkä huomannut mitään erikoista. Epäilyttää tosiaan et vika ei olisikaan tuossa hpfp:ssä kun alkuperäisellä pumpulla teki ihan samaa. Toki voihan se uusi hpfp:kin olla viallinen... Pystyykö siirtopumppua jotenkin erikseen testaamaan? ilman mitään painemittareita?
  5. Ruikuli

    mini clubman s

    Jatketaas taas tätä keskustelua. On ollut tämä projekti vähän aikaa taas odottamassa korjausta, mutta nyt tuli käytettyä auto mini huollossa vian haussa ja lopputulos oli "testi moduulin tulos on korkeapainepumppu vaihdettava". No, mullahan on uusittu tuo korkeapainepumppu mutta tietysti voihan se uusikin olla viallinen. Tutustuin tuohon vpecker obd ohjelmaan paremmin ja löysinkin sieltä kohdan Rail pressure, actual value ja katselin paineita ajellessa. Aikas isolla haarukalla menee huonoimmillaan lukema näytti noin 3.5-4.5 MPa:ta ja kun kiihdyttelin niin jos yli 12 MPa:ta. Olenko ymmärtänyt oikein että paine ei saisi laskea alle viiden? ja toinen kysymys kuuluu, voiko vika olla kuitenkin vielä muualla esim.tankissa olevassa pumpussa?
  6. Ruikuli

    mini clubman s

    Minkälaisia oireita tuo aiheutti?
  7. Ruikuli

    mini clubman s

    joo, HPFP on jo vaihdettu uuteen mutta siirtopumppu on vanha. Voisko se nyt olla viallinenkun nyt on tullut kaikenlaista vikakoodia, misfireä ja viimeisin on nyt 2880 DME:High-pressure system. Nämä ovat kyllä sillä vpeckerillä luettuja vikoja. Pystyykö tuota siirtopumppua jotenkin testaamaan, että onko vika siinä?
  8. Ruikuli

    mini clubman s

    Kiitos vinkeistä! Ton vanos solenoidin irroitin ja puhdistin mutta sillä ei ollut mitään vaikutusta. Ton lämpötila-anturin vois kyllä kokeilla vielä vaihtaa kun se ei tosiaan paljoa maksa. Ja tuota istaa katselin jo ebaysta..
  9. Ruikuli

    mini clubman s

    Ei se kyllä pyöri omiaan. Tuntuis että flekti toimis normaalisti kuitenkin autokin on käynyt jonkin verran pihassa paikoillaan, kun on tullut ihmeteltyä tuota vikaa
  10. Ruikuli

    mini clubman s

    Viat on luettu vpeckerillä ja se ei oikein ehdota mitään korjaukseksi. Tarviskohan se hommata tuo ista
  11. Ruikuli

    mini clubman s

    Osaiskos joku sanoa mistä lähtisi vikaa etsimään kun clubman r55 nykii noin 1500 kierroksilla ja kylmänä se lähtee kyllä käyntiin, mutta sammuilee. Jotenkin tuntuu että auto röpöttää kylmänä ja ei vastaa kaasupolkimeen vaikka kaasupoljinta painaa. Lämpöisenä auto käynnistyy hyvin ja jää käyntiin, toki tyhjäkäynti ei ole tasaista. Nykiminen on ja pysyy oli kone sitten kylmä tai lämmin. Tähän asti uusittua osaa: korkeapainebensapumppu, tulpat/puolat, nokka-akseli asentotunnistin ja map-anturi. Olisko jotain vinkkiä mistä lähtisi vikaa etsimään. Vikakoodiksi on antanut 2746 multiplicative mixture adaptation, 2786 additional mixture adaptation ja 2775 misfire cylinder 3.
×
×
  • Luo uusi...