Jump to content

Karpaasi

Jäsenet
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Karpaasi's Achievements

  1. Edelleenkin pimeänä, täytyy hommata joku lukija,että pääsee katsomaan minkä vikakoodin antaa.Onko ehdotuksia sopivasta laitteesta?(Täältähän löytyikin säie noista lukijoista,pitääpä tutkia) Umpion nastasta elikkä umpion plugista lampulle päin virrat pääsevät kulkemaan .Näin ollen umpiolle tulevaan plugiin ei tule siis jännitettä.Aluksi polttimot on vaihdettu puolelta toiselle ja varmistettu lampun kunto.
  2. Pitkät toimii normaalisti ja umpion plugista eteenpäin pitäisi olla kunnossa. Epäilen vikaa tuossa "FOOTWELL" moduulissa.Joko siinä on häiriö tai vika eikä se anna "käskyä" toiselle lähivalolle:Käsittääkseni kummallakin lähivalolla on oma ohjaus. Ainoastaan mietin onko tuon moduulin ja umpion välissä vielä jotain mikä voi katkaista virran kulun
  3. Moro ! Toinen lähivaloista(H4) ei syty...kaikki muuten tuntuu pelaavan normaalisti(vähän aikaa näyttää valojen häiriöilmoitusta). Umpion lähivalojen nastasta eteenpäin virrat kulkee normaalisti.Onkohan mahdollisesti siellä jalkatilamoduulissa vika tai häiriö vai onko tossa vielä jotain oleellista välissä?
×
×
  • Luo uusi...