Jump to content

makkarakalakeitto

Jäsenet
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sijainti
    Tampere
  • Autotalli
    Mini Cooper S 2004 (R53), Audi A4 B6 1.8tq

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

makkarakalakeitto's Achievements

  1. Tuli ostettua tommonen käytettynä vikaan mikä johtuikin viallisena ostetusta bägiyksiköstä. Hinta vaikka 80 €. Kaapeli Tampereella ja voin postittaa mut postit ostajalle.
  2. Jees täytyy tilailla joku varalukko sitten josta haittoja. Tuohon kaukolukitusen pariutumattomuuteen kannattaa varmaan seuraavaksi tarkistaa bcm/vastari ja jos kunnossa niin viedä bemarille? Vai onkohan niilläkään enää työkaluja jolla tämän saisi paritettua? E: Sulakkeet oli siis ok yhtä lukuun ottamatta (P ja joku hieroglyfi, mikähän lie, ei palanut uudestaan eikä vaikuttanut ainakaan tähän ongelmaan)
  3. Lukkopesä on tosiaan esillä mutta mistä tuohon saa haittoja? E: Useampi lukkoliike jo kieltäytynyt sarjoittamasta kun ei ole haittoja
  4. Varmuutta ei ole, mutta koska auto on joskus lunastettu ja korjattu niin pitäisin oven vaihtoa todennäköisenä. Virtalukkoon avain siis käy ja auto käynnistyy ja liikkuu. Varmuutta ei ole oikein mistään muusta kuin siitä, että kauko-ohjaus on talvella tuossa autossa toiminut, virtalukossa avain pelaa ja kahta avainta ei ole (ainakaan tallessa). Tuota proseduuria koitin tehdä juuri kuvailemallasi tavalla ja auto lienee pre-facelift (-04), avaimessa on normi paristo ja vain 2 nappia. Tämän artikkelin mukaan pitäisi toimia myös tuolla avaimella.
  5. Jaha lukkosylinteri ei näköjään ole sarjoitettu tuolle avaimelle, olisikohan ovi vaihdettu ja jätetty lukot vaihtamatta. Edelleen kyllä mysteeri miksi kauko-ohjaus ei toimi, avaimen sisällä kyllä vilkkuu valo nappeja painaessa eli kai tuo on ehjä.
  6. Jees nyt liikahti, avain ei vaan suostu lukitsemaan ovia. Koitettu siis laittaa virtalukkoon, ottaa pois, avausnappi pohjaan ja painaa 3 kertaa lukitusnappia (viimmesellä vapauttaa molemmat). Mulla on siis vanhempi 2-nappinen avain. Pariston juuri vaihdoin varmuuden vuoksi.
  7. Mittasin 2.9v, ei tuo kai tyhjä ole. Eikai näissä vanhoissa ole mitään induktiolatausta vaan ihan normi paristo?
  8. Pystyykö auton muuten tekemään virrattomaksi konetilasta? Joku postaus löyty jonka mukaan pitkään seissyt auto saattaisi mennä virransäästötilaan, jolloin kaukosäädin ei toimi. Epäilen että tuo jännitteen lasku 2 volttiin kyllä on käytännössä sama kuin akun irroittaminen, mutta voisihan tuotakin kokeilla. Uusi lasi on jo tilattu mutta kai sen voi palauttaa tai myydä jos tuo sattuisi vielä toimimaan.
  9. Ja onko todennäköisin syyllinen BCM/sen sulake mikäli ongelmat ei ratkea käyttämällä avainta virtalukossa?
  10. Toimiiko se painamalla alas vai vetämällä ylös?
  11. Juu no pääasia että saa vaihteen silmästä ja hinattua tuon tallille. Helpompi muutenkin tutkia kun pääsee sisään. Pellin alta kaikki sulakkeet ok, mutta sisällä taitaa olla kaikki tuohon liittyvä. Ikkunan avauskin taitaa vaatia että avain on virtalukossa. Tosiaan oma samanikäinen Audi unohtaa parituksen todella herkkään ja lähtee toimimaan kun avaimen käyttää virtalukossa. Bemareista ja Mineistä ei kyllä ole tämän suhteen kokemusta.
  12. Joo on koitettu painella pitkään, kai tuo on unohtanut avaimen parituksen tai sitten sieltä on joku ohjainyksikkö ottanut itseensä.
  13. Ostetaan R53 sopiva jompi kumpi etusivulasi. Pakko mennä ikkunasta sisään kun auto vaikuttaisi olevan hengetön apuvirrallakin. (Keskustelua asiasta täällä jos kiinnostaa). Yhteydenotot tähän tai yksityisviestillä.
  14. No voihan. Kai se pitää uusi ikkuna ostaa ja mennä vanhasta sisään. Ja korjata lukko ettei käy uudestaan. Onko vinkkejä mistä lasia kannattaa katsella? Mielellään vaikka purkuautosta, mitä nopeammin saa kohtuulliseen hintaan niin sen parempi. Rovaniemellä näytti yksi ehjälasinen purkuauto olevan mutta liikken pitäjä lomalla.
  15. Laza: Näin juuri tein, konepellin avaus vaan oli melkoinen operaatio. Edellinen omistaja oli siis koittanut pohjan kaapelia mutta sen pitäisi siis olla ehjä. Igor: Molempia ovia kokeiltu ja vedetty niin kovaa että henkari menee suoraksi. Onkohan jotain millä voisi tarkistaa onko auto mennyt takalukkoon? Saman ikäisissä bemareissa ilmeisesti yleinen ominaisuus.
×
×
  • Luo uusi...