Jump to content

Hannu Huttunen

Jäsenet
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit kirjoittanut Hannu Huttunen

  1. 19 minuuttia sitten, Micke kirjoitti:

    Oman alustan kanssa katsuri tsekkasi että EC hyväksyntä oli sama kun auton papereissa ja vielä tarkisti että iskareissa numerot täsmäsivät TÜV papereiden kanssa.
    Uskoisin kyllä että löytämäsi hyväksyntä on riittävä.

    Jees.. tässä konttorilla just venaillessa vuoroa. Saa nähdä miten käy. Kiitoksia kuitenkin linkistä.

  2. 7 minuuttia sitten, Khato kirjoitti:

    Itsellä ollut vuosikaudet -17% kavsin pyörä ja ihan vakiosoftalla. Hyvin toiminut ja täysin tyytyväinen. Muistaa vain ottaa siihen oikean pituisen hihnan.

    6PK1360  on Gatesin oikea pituus -17% pyörälle (juuri tilaamassa uutta itsekin)

    Ok.. eli 17% rulla lähtee sitten tilaukseen.

  3. Kellään kokemusta 17% pyörästä ja vakio softalla ajosta pelaako ok. Jossain luin juttua, et pitäs softata jos laittaa 17% pyörän. Autossa on tällä hetkellä huhujen mukaan celtic tuning softa, mutta ei viittis enää uudestaan käydä softauttaa. Jäähyksi ajattelin vaihtaa airtecin jäähyn tuon 17% rullan kaveriksi.

  4. Moro,

    Eli hakusessa olisi Mini kakkosautoksi ja ajattelin jospa täältä foorumilta, joku sellaisesta raaskisi luopua. Nettiautostahan noita löytyy, mutta mielelläni hommaisin sellaisen, jonka historia olisi vähän tiedossa. Autoa saisi olla vähän laiteltu ja konetta piristetty. 

    Myös kohtuuhintaiset JCW mallit kiinnostaa. 

    Jos tallissa pyörii ylimääräisenä tälläinen helmi niin tarjoa hinnan ja kuvien kanssa niin katsotaan, jospa Mini harrastus pääsisi alulleen.

×
×
  • Luo uusi...