Jump to content

Mimmu

Jäsenet
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

Mimmu's Achievements

  1. Mimmu

    Akku

    Ainkin laturissa on AGM-merkki...
  2. Mimmu

    Akku

    Juuri näin tekee minissäkin.
  3. Mimmu

    Akku

    Äsken pääsin autolla kotiin, usean sammumisen jälkeen. Laturin laitoin akkuun, ja mittari näytti näin:
  4. Mimmu

    Akku

    Jos laturissa vika, eikö silloin palaisi akun merkkivalo? Vikakoodilukijalla luettaessa ei anna vikoja...
  5. Mimmu

    Akku

    Lähinnä siitä päätelty, että akussa vika, koska kun auton laittaa laturiin, akku on aina lähes tyhjä. Kyselty myös huoltoiikkeistä syytä, ja veikkasivat syynä olevan heikon akun, josta ei virtaa riitä ajon aikana kaikkiin sähkölaitteisiin - eikä myöskään ruiskumoottorilla olevaan ruiskusysteemiin... Täältä löytyi myös aiempi keskustelu samaisesta viasta, ja akkua siinäkin veikkailtiin. Auto siis sammuu, kun esim.kääntyy risteyksestä, ja laittaa vaihteen vapaalle ja kytkimen pohjaan. Lähtee kyllä hetimmiten käyntiin nappia painamalla uudelleen, kunhan vaihde on päällä... Autossa ilmeisesti alkuperäinen akku. Itse en näistä todellakaa mitään ymmärrä.
  6. Mimmu

    Akku

    Lähinnä sitä tässä mietinkin, että toimiiko muut sähköjutut ns.normiakulla? Vai vaativatko nekin tuon kalliimman akun? Itsekään en tykkää tuosta stop/start-toiminnosta. Nyt auto sammuu aina vapaalle vaihdettaessa, vilauttaa keltaista start/stop-toiminnon merkkivaloa. "Kiva" kääntyä risteyksistäkin, kun aina auto sammuu siihen. Akkulaturit kun laittaa paikoilleen, näyttää aina 4...
  7. Mimmu

    Akku

    Hei, Mini Cooper S (vm. 2008), ja ilmeisesti akku vetelee viimeisiään. Start/stop-toiminnon merkkivalo syttyy, ja auto sammuu, esim. vaihdetta vaihdettaessa. Vanha akku AGM-akku. Pitääkö välttämättä olla tuollainen akku, vai voiko vaihtaa ns. normi akun?
×
×
  • Luo uusi...