Jump to content

Lennon

Jäsenet
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Lennon's Achievements

  1. No voi perkele, naurua! Osaako joku sanoa mistä saisi hyvin tilattua matot R53 kapistukseen? Laakkosella setti maksaa sen n.60€ joten ei sekään mikään kamala, mutta saako jostain vielä halvemmalla tarvikemattoja?
  2. Soittele 050-4334913 sovitaan vaikka huomiseksi tärskyt.
  3. Kiinnostusta olisi, osaako joku kertoa täällä käykö ne tuollaiseen perus cooperiin? Missä matot olisi, jos jossain pkseudulla voisin tulla vaikka sovittamaan jos ei muuta?
  4. Eli onko sinulla hyvät mustat matot, uudet kenties tms nurkissa? Voisin ostaa pois.
  5. Kukahan tekisi? Toki voin maksaa työstä. paljonko pelkällä hihnapyörän vaihdolla saadaan tehoa lisää? Tuota nyt ajattelin 1., ja jos tuntuu että ei riitä niin päivitystä sen jälkeen. Joku varmasti tekee, kuka? laittakaa vaikka infoa yksärinä jostain joka tehnyt noita niin saisi asiaa eteenpäin. Kiitos.
  6. Lueskelin tuossa vanhoja ja en oikein saanut selvyyttä mikä olisi ns. "tämän päivän" viimeisin suositus lastutukseen/ tehon lisäykseen? Eli onko jotain päivitystä jolla saisi sen maagisen 200hp rikki "turvallisesti"? Tarvitseeko vaihtaa "remmiä" -15% tms. mistä oli kirjoiteltu? (sanasto hukassa mutta jokainen varmasti käsittää mistä puhun) Olisiko Helsingissä tai +200km henkilöä joka voisi tehdä tarvittavat toimenpiteet kokemuksella rahasta jne jne jne? Kiitos jo paljon etukäteen vastauksista :)
×
×
  • Luo uusi...