Jump to content

liuos

Jäsenet
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

liuos's Achievements

  1. liuos

    Mini -80 ajovalojen johdot

    Moro! Onko kellään kuvaa laittaa?
  2. Terve, Olen uudelleen rakennellut minin etupään pellit ja en muista mistä ajovalojen johdot kulkee johtosarjalta ajovalojen pohjille? Kuvia yritin katsella mutta mistään ei näy onko siellä ollut joku läpivienti mitä tarvikepelleistä ei löydy . Jos joku viitsii kurkata niin olen kiitollinen
  3. liuos

    Jarruputkisarja?

    Moro, Pitäis löytää miniin täydellinen jarru ja bensaputkisarja. Onkohan sellaisia mistään enää saatavilla? Vai onko porukka vääntänyt itse pitkästä tavarasta kun ei tunnu löytyvän helposti ? Auto on -80 Austin
  4. liuos

    Korin pystylistat

    Ok, näyttäs siltä että noi on sitten just tuon poisleikattavan verran liian lyhyet. Eikös idea ole että ne menee ihan alhaalta ylös asti?
  5. liuos

    Korin pystylistat

    Moro, Hommasin uudet korin pystylistat entisten tilalle ja purkamisesta on aikaa vuosia. Miksi niissä uusissa on alapäässä reikä ja ikäänkuin loppuu kesken? Esim tällaset http://www.minisport.com/40-10-40-0-seam-cover-strip-front-all-models.html
  6. liuos

    Pakkelointi/maalaustyöt

    Terve, Kiitos vastauksista. Tarkoititko kumminkin Mikko Polyuretaani-kitillä Polyesteri kittiä? Onko kokemusta hyvistä merkeistä? Kuinka hienolla paperilla viimeinen hiontakerta ennen lopullista maalia hiotaan? Vesihiomapaperilla vai normaalilla?
  7. Mikäs on hyväksihavaittu menetelmä pintatöihin? Ensin kun on hiottu pellille niin mitä aivan ekaksi? Ruosteenestopohjamaali? Sitten kitti? Onko järkevämpi käyttää muovikittiä joka paikkaan vai onko lasikuitukitti parempaa? Mitäs kun perusmuoto alkaa näyttämään hyvältä niin mitä kittauksen jälkeen? Onko esim muovikitti tarpeeksi hionajakoista lopulliseeen pintaan ja saako ilman hiontapohjamaaleja hyvää jälkeä? Jos ei saa niin saako hiontapohjamaalia spray pullossa? Maalataanko aina ennen lopullista maalia pohjamaalilla? Kiitos vinkeistä jo etukäteen!
  8. Minulla on 10-15 vuotta seissyt mini vuosimallia 80. Kyselisin onko tarve vaihtaa Minin jousituksen kumikartiot? Ne tuntuu vielä ihan kumilta mutta vanheneeko nuo kumit ja onko vaara että ne murenee alle? Nyt on mini aika osissa ja olisi varmaan helpoin hetki vaihtaa kumikartiot jos on vaihtaakseen..
  9. Olen hitsailemassa kasaan vuoden 1980 miniä. Mikähän on helmojen etu- ja takakulmissa olevien reikien tarkoitus? Esim linkissä http://www.deansminis.com/gallery.php?g=27 kuva 13/13.
×
×
  • Luo uusi...