Jump to content

työkalupakki

Jäsenet
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

5 215 profiilin katselua
  • DTR

työkalupakki's Achievements

  1. Moi, Suunnittelen irrotettavaa vetokoukkua vm. 2012 D All4 Countrymaniin. Olen aikaisemmin asentanut koukun Skoda Roomsteriin, jossa sähköjen kytkeminen oli melko helppoa "Plug in" touhua, kun pistokkeet vaan löytyivät tavaratilan verhoilujen alta. Olen kuullut että Countrymanissa koukun sähköjen asennus ei olisi niin yksinkertaista. Onko kellään kokemusta asiasta ?
  2. Moi, Vahvistan neuvojen paikkansapitävyyden alkuperäiseen kysymykseeni. Kun kallistuksenvakaajan runkopuslat vaihdettiin, niin takapää tuli kuntoon. Työ osineen maksoi käyttämässäni huoltamossa 75 €. Kiitos vielä kerran.
  3. Paljon kiitoksia vastauksista jotka tulivat hämmästyttävän nopeasti. Hieno juttu jos vaivasta selviää näinkin vähällä.
  4. Terve, Ostin viime syksynä vuoden 2012 Mini Countryman 1.6 D All4- mallin. Mittarissa noin 110 000 km. Ihmettelin nyt talvella lumipolanteisilla teillä kuulunutta naputuksen tyyppistä kolinaa, joka kuuluu parhaiten noin 30-50 km/ nopeudella esim. kaupunkialueella ajettaessa. Tasaisella ja isommissa montuissa ääntä ei kuulu. Käytin autoa huoltamossa, jossa alusta todettiin kunnossa olevaksi. Iskaritestissäkään ei ilmennyt mitään erikoista. Sitten suojasäällä kolinat katosivat. Varmistin vielä asian odottamalla pakkasia (täällä etelässä kelit vaihtelevat näköjään nopeasti). Sama toistui. Eli pakkasella kopisee/ kolisee ja suojasäällä on hiljaista. Onko kukaan muu törmännyt samaan ongelmaan ja mikä on sen mahdollisesti ratkaissut ?
×
×
  • Luo uusi...