Jump to content

markosi

Jäsenet
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän markosi kaikki viestit

  1. Eli siis se muovinen "kaarilevike". 0400444704 mrsiitonen@gmail.com
  2. markosi

    Lambda R50

    Tuli hylsy katsastuksessa, syynä; Päästöihin vaikuttavien vikojen määrä: 1 ei o.k P0 036 Lambdatunnistimen lämmitys(lohko 1, tunnistin 2) Eli ootteko mistä tilailleet noita antureita, sen vaihtohan tuossa ilmeisesti kuitenkin on edessä, vai mitä?
  3. Jos jollain sattuisi lojumaan jossain.. mrsiitonen(ät)gmail.com
  4. Sama homma omassa, mutta sanoivat laakkosella ettei ohjausakselin nivelen vaihto riitä. Eli pitäisi nyt vaihdattaa vielä etuiskareiden yläpään laakerit.. Kyseessä -01 Cooper
  5. markosi

    Muovipintojen kiillotus

    Pitää nyt tällaista kokeilla ensiksi; http://www.slamit.net/product/6734/gold ... distusaine
  6. Millä ootte hinkanneet noita kaaren ja helmojen muoviosia, että saisi vielä kiiltävän mustaksi? Aineitahan on laaja valikoima tarjolla, mutta pitäisi löytää laadukas tuote joka toisi pigmenttiä ja jopa kestäisi pidempääkin.
  7. Onko tekniikassa jotain eroa 2001 ja uudempien(02-04) mallien välillä? Molemmat 85kw, mutta nettiauton ilmoitusten mukaan uudemmat kiihtyvät sataseen 9.2s ja toiset taas 10,9s. Onko ilmoituksissa virheitä vai mistä ero tulee??
  8. markosi

    17" S-Spoket

    Tällaiset vanteet haussa. Onko Suomessa liikkeitä josta saisi replica S-Spoke vanteita tilattua?
  9. En löytänyt aiheesta viestiä.. joten, mistähän saisi tilattua -02 Miniin Aeron etupuskuria?(Euroopan alueelta) Ja halvalla tietenkin;) Oli tarkoituksena maalata helmat korinväriin ja tuo kyseinen puskuri päivitys. Onko kellään muuten kokemuksia helmojen maalauksesta, kuinka maalin saisi pysymään hyvin ja jotain tiettyä liikettä pk-seudulla jossa homma onnistuu?
×
×
  • Luo uusi...