Jump to content

paukku

Jäsenet
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä paukku

  • Syntymäpäivä 30.11.1977

Profile Information

  • Sijainti
    Lappeenranta
  • Interests
    Mini -66, Audi S2 -91
  • Autotalli
    MINI 1966

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

paukku's Achievements

  1. paukku

    Mini -66 Projekti

    Menipä vuosi nopeasti. Noiden kuvien jälkeen Mini työnnettiin pihalle ja kesän aikana se toimi roskiksena pihamaalla. Nyt muutama viikko sitten Mini saatiin taas talliin. Flippikeula tehtii uudestaan johtuen työskentelytilan konehuoneessa jäävän liian pieneksi. Nyt keula nousee kokonaan pois edestä tuulilasia vasten ja on tilaa roplata koneen kimpussa. Takanta pyöränkaaret on isonnettu levikkeitä varten. Nyt odotellaan osia jotta saadaan pyörät alle ennen kuin leikkelen edestä lokasuojia.
  2. paukku

    Mini -66 Projekti

    Ei paljon ole tapahtunut, mutta jotain kuitenkin.. Ei nuo uudet tarvikeosat oikein istu kunnolla jos ei leikkaile ja moukaroi vasaralla. Ovien sovituksessa hitsailin ovia välillä koriin kiinni niin näki mistä tarvitsee vielä muokata, nyt istuu jotenkin(ei varmaan kaikkia tehtaan tekemiä virheitä tule korjattua.) Tuli tuossa käytyä romikselta hakemassa jonkun Opelin konepellin saranat ja soviteltua Minin keulaan, ei olisi voinut homma paremmin mennä. Hieman vielä vaatii keulan pellit muokkausta/sovitusta. ;D
  3. Moottori paketti lahjoitettu eteenpäin. Ilmoituksen saa poistaa.
  4. Konepelti ja takakontinluukku ostettu.
  5. paukku

    Mini -66 Projekti

    Hyvä, että on innokkaita seuraamaan projektia ja antamaan neuvoa.. Tuo 9000 rpm clubin jäsennyys saa odottaa ainenkin vuoden verran, kunnes saadaan pelit ajokuntoon ;) Kiitti T-työstön yhteystiedoista, tulee noiden vetoakseleiden teko ajankohtaiseksi joskus kesän/syksyn aikana. Projekti saatiin taas sisälle talliin ja keulapeltien kasaus olisi seuraavana vuorossa, sekä luukkujen sovitus. Kiitti muutamalle Ministille "uusien" luukkujen myynnistä.
  6. Ostetaan Mk1 konepelti. perhepehkonen@gmail.com p.040-556-2189
  7. Laitetaan nyt hinta ilmoitukseen, jos löytyisi joku jota kiinnostaisi? Hinta 50€ tai vaihto johonkin? Tavaran saa noutaa Lappeenrannasta
  8. paukku

    Mini -66 Projekti

    Kyllä siihen taitaa käydä tuokin L3 sarjan laatikko. Laatikot pitäisi käydä suoraan kaikista D sarjan moottorilla varustetuista Hondista, joten valikoimaa pitäisi olla. Nyt pitäisi vain tietää halutut välitykset, lukon saatavuus, kestävyys, vetareiden paksuudet ja hinta/saatavuus. Otan suosituksia, kokemuksia laatikoista vastaan jos jollain on niitä tarjota.
  9. paukku

    Mini -66 Projekti

    Tarkoitus on käyttää minin omaa kelkkaa tai mitä siitä nyt jää jäljelle, kun sitä pääsee rälläköimään. On nuo valmiit kelkat/rakennussarjat liian kalliita miun pussille ja jää vielä se harrastaminenkin siitä pois ;)
  10. paukku

    Mini -66 Projekti

    Kone on D16A9 ja penkin kautta leimalle:) Nyt vihdoin saatiin Mini puhallettua ja pohjamaalattua. Olo oli, kun pikku lapsella ei meinannut housuissa pysyä ;D Vihdoin pääsee taas sovittelemaan osia kiinni. Keulan pellit pitäisi laitella paikalleen ja luukkujen kohdistus. Sopivan laatikon etsintä edelleen käynnissä jonka jälkeen alkaakin motin sovittaminen Minin konehuoneeseen. Muutama kuva:
  11. Myynnissä Minin 850cm3 moottori, vaihteisto ja apulaitteet Moottorin kunnosta ei ole mitään tietoa, mutta pyörii.. Hinta on tarjousten mukaan.. / tai vaihto johonkin? perhepehkonen@gmail.com p.0405562189
  12. paukku

    Mini -66 Projekti

    Nyt löytyi Miniin sopiva elimen luovuttaja Honda CRX:stä. Eli näillä näkymin tullaan käyttämään Hondan 1.6l dohc moottoria tai ainenkin osia siitä, keväällä aukaistaan ja tarkastetaan kunto. Ed omistajan mukaan 3 sylinteristä renkaita poikki kun savuttaa.. Nyt sopivan laatikon etsintä käynnissä kyseiseen moottoriin.
  13. Ostetaan: - MK1:sen hyväkuntoinen takakontinluukku. - MK1:sen ovenkahvat(koko paketti) - Tarjoa myös muita ylimääräseksi jääneitä osia MK1:seen(uusia tai käytettyjä) Markus Pehkonen p.0405562189 perhepehkonen@gmail.com
  14. paukku

    Mini -66 Projekti

    Koneen tarkempi malli on vielä hakusessa.. Koneen pitäisi olla alle 112,8hv, kuutiot alle 1593,75cm3 sekä laatikko ja vaihteisto ei saisi olla kovin painavat, että täyttää katsastus normit :) varmaan lähtökohtana on D15 tai D16 moottori. Pitää vielä selvittää mikä moottori sopii parhaiten jatkojalostukseen ja mihin laatikkoon saa lukon.
  15. paukku

    Mini -66 Projekti

    Peltityöt piti olla tehty ja koppa "hyvässä" kunnossa. Peltejä oli pahimmassa kohdassa 5 päälekkäin ja kaikki niin sanotut korjatut paikat piti repiä auki ja tehdä uudestaan. Onneksi ennen auton ostoa projektin laajuutta osasi jo hiukan arvioida, joten ei muutakuin rälläkkä käteen. Mini on niin sanottu hylsy, eli kopan lisäksi ei paljon muuta tullut. Osaksi tästä johtuen Ministä ei tule alkuperäistä. Moottoriksi on kaavailtu Hondan D sarjan konetta sekä vaihteistoa. Kori varustetaan sportspack levikkeillä. Mutta ei mennä enempää asioiden edelle sillä suunnitelmat voivat vielä muuttua matkan varrella. Olen varmaan monesti kyselemässä erinäisiä asioita ja osia joten kiitos jo etukäteen auttaneille.
×
×
  • Luo uusi...