Jump to content

Rami

Jäsenet
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Rami's Achievements

  1. Rami

    Mini ei lämpene sisältä

    Nyt on ilmattu moneen kertaan ja pikkuhiljaa alkaa lämpöäkin tulla mutta ei vielä minun mielestäni niin kuin pitäisi. Haen tuon raikkarin ja vaihdetaan se ja tutkitaan tilannetta sitten uudestaan.
  2. Rami

    Mini ei lämpene sisältä

    Mini One 2002 mallinen, unohtui kokonaan
  3. Moron, kertokaas alan gurut mistä lähdetään jatkamaan vian etsintää kun Mini ei lämpene sisältä. Autoon on vaihdettu syyläri ja sisälle lämmityskenno, lämmöt nousevat normaalisti eli termostaattikin pelittää, vesipumppu toimii, lämmöt eivät seilaa. Nesteet ovat kunnossa. Ei tiputa eikä kadota nestettä. Lämpötilan säätönuppi toimii ainakin jos kylmälle säätää normaalisti mutta sitten kun käännät lämmöt täysille niin tulee kun lehmän henkeä lämmintä, jalkatilasta tulee kädellä koitettuna lämmintä mutta jos viet käden 5cm kauemmas jalkatilan suulakkeesta niin et tunne paljoakaan lämpöä.. Onko joku anturi jossakin vai mistä haetaan apua ongelmaan. Onneksi ei ole ollut kylmiä kelejä mutta olis se kiva lämpöisellä autolla ajella.
  4. Moron, uusi ovistoppari löytyi viron maalta ja helppo oli vaihtaa, samassa paketissa tuli oven johtosarja, yhtä helppo vaihtaa ja toimii. Ovimattoja kattelin ebaystä mutta aika vähän tarjolla ja hintakin suhteellisen kova, mutta jos suomesta ei löydy niin täytyy tilata netin kautta sitten.
  5. Onko kellään Mini One -02 malliseen autoon ovistopparia kuskin oveen, mahdollisesti myös oven johtosarja kiinnostaa. Ovi menee nyt liian kauas ja vähän väliä ei meinaa lasin avaaminen onnistua. Myös kummiset jalkatilan matot hakusessa tai laittakaa mistä voi hankkia kumisen mattosarjan näihin suomen talvisiin olosuhteisiin.
×
×
  • Luo uusi...